Οι πυρκαγιές στην Νότια Καλιφόρνια

by Stefanos Kofopoulos • On 17-11-2008 • AT 10:31 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

california firefighter oakridge sylmar fire

Το νότιο τμήμα της Καλιφόρνια είδε περίπου 1.400.00 στρέμματα να παραδίδονται στις φλόγες και να καταστρέφονται περί τα 1000 σπίτια. Οι άνεμοι δεν βοήθησαν στην πυρόσβεση αλλά ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί νεκροί και οι 50.000 πολίτες που χρειάστηκε να εκκενώσουν την περιοχή επιστρέφουν στα σπίτια τους ή ό,τι έχει μείνει από αυτά. Το φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί καταγράφει με απίστευτη και καλλιτεχνική λεπτομέρεια το μέγεθος της καταστροφής. Πριν όμως, αξίζει να διαβάσετε τι ακριβώς συνέβει στα παρακάτω links:

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το Σάββατο παρακολούθησα το >play 2008 στο Berkeley, CA. Ο Biz Stone, Twitter co-founder, είχε ένα keynote στην αρχή του event. Μου έκανε εντύπωση αυτό που είπε για τις πυρκαγιές στη California. Το Twitter είναι ένα μέσο που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι για να ενημερώνουν τους φίλους, τους συγγενείς και τις δημόσιες υπηρεσίες (Αστυνομία και Πυροσβεστική) για την κατάσταση εκεί.. Όπως επίσης και για μια άλλη ιστορία με έναν φοιτητή που πήγε στην Αίγυπτο και τη στιγμή που συνελήφθη έγραψε “arrested” στο Twitter. Έτσι ενημερώθηκαν οι συμφοιτητές του και ο Dean για τη σύλληψη του.. Να που βοηθάει και το microblogging.. (Sorry για το μεγάλο comment)

  2. RedRoom, ναι θα δούμε πολλά τέτοια στο μέλλον. Το twitter είναι τρομερό εργαλείο όχι μόνο ως υπηρεσία αλλά και ως concept για επικοινωνία. Δούλεψε για άλλη μια φορά στις πυρκαγιές τώρα το ΣΚ στην Καλιφόρνια όπως και παλιότερα με τον σεισμό κλπ

Top

Show Buttons
Hide Buttons