Η Sony πουλάει SD και microSD, ο γαλαξίας κάνει πάρτι

by Stefanos Kofopoulos • On 07-01-2010 • AT 12:51 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

sony sd and microsd memory cards

Κοιτάξτε προσεχτικά αυτή την φωτογραφία και συλλαβίστε τα γράμματα ένα – ένα. Sony SDHC και microSD κάρτες μνήμης σε αυτό τον πλανήτη που εμείς οι άνθρωποι ονομάζουμε Γη. Για την ακρίβεια 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB Sony SDHC και 2GB, 4GB, 8GB microSDHC με SD adapter γιατί όταν η Sony αποφασίσει να κατασκευάσει και να πουλήσει SD πρέπει να το κάνει σωστά. Αναμένονται στα καταστήματα σε ένα περίπου μήνα, δηλαδή Φεβρουάριο 2010. Μετά θα τρέχετε να αγοράσετε SD μνήμη για όλα τα νέα προϊόντα Sony.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που θα κοστίζουν μια περιουσία αρχικά. Το θέμα δεν είναι ότι θα πουλάει SD αλλά ότι κατάλαβε πλέον ότι σχεδόν όλος ο κόσμος δουλεύει με SD, ότι έχαναν έτσι από πωλήσεις, ότι τα προϊόντα Sony από εδώ και πέρα θα υποστηρίζουν και SD κάρτες μνήμης.

  2. Είχαν μια εμμονή με τα memory stick μόνο

  3. H Sony SD??

    Μήπως ο ήλιος ανέτηλε από τη … δύση;;;

    • Το καλό θα είναι το dual memory σε όλα τα προϊόντα από δω και πέρα, έτσι είπαν

  4. Προφανώς θα κοστίζουν τόσο ακριβά αλλά αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα. Μην ξεχνάς ότι ζούμε στην εποχή του HD όπου βίντεο και φωτογραφίες καταλαμβάνουν πολύ περισσότερο χώρο. Αν θες να τα έχεις όλα αυτά κάπου και να μην αλλάζεις κάρτες μνήμης τότε πρέπει να αγοράσεις μεγάλη χωρητικότητα. Μετά βέβαια θέλεις και ταχύτητα και εκεί βάζεις το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Top

Show Buttons
Hide Buttons