Η λίστα με Sony smartphones που θα αναβαθμιστούν σε Android 4.3

by Stefanos Kofopoulos • On 26-07-2013 • AT 5:59 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η λίστα με Sony smartphones που θα αναβαθμιστούν σε Android 4.3

Το Android 4.3 είναι πλέον γεγονός και ήδη το Google έχει ανακοινώσει την αναβάθμιση των δικών του smartphones. Κατασκευαστές όπως η Sony αντέδρασαν με εκπληκτική ταχύτητα αυτή την φορά και ανακοίνωσαν όλα τα μοντέλα Sony smartphones που θα αναβαθμιστούν στο νέο Android 4.3.

Αναβαθμιση Android 4.3 για τα Sony Xperia smartphones και tablet

Αν έχετε αγοράσει ένα από τα Sony Xperia Z, Sony Xperia ZL, Sony Xperia ZR, Sony Xperia Tablet Z, Sony Xperia SP και το ολοκαίνουριο Sony Xperia Z Ultra τότε είστε στην λίστα αυτών που θα λάβουν ενημέρωση για αναβάθμιση στο νέο Android 4.3. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η Sony δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμο το update του Android 4.3 για τα παραπάνω smartphones. Λογικά δεν θα καθυστερήσει πολύ γιατί οι αλλαγές είναι μικρές και δεν θα χρειαστούν πολλές μετατροπές στο UI, ούτε προσαρμογές με νέους drivers.

Ξέρουμε ήδη ότι η σειρά Nexus ήδη έχει ξεκινήσει να λαμβάνει updates για αναβάθμιση στο Android 4.3 και σύντομα θα ακολουθήσουν τα Samsung Galaxy S4 Google Edition και HTC One Google Edition.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και το Xperia T, περσινή ναυαρχίδα και σχεδόν ίδιο με το SP τίποτα έτσι; No fragmentation in Android my ass..

    • Όπως πάντα στην Ελλάδα η είδηση δεν μεταδίδεται ολόκληρη. Εκτός των παραπάνω κινητών η Sony ανακοίνωσε και τα εξής: “In addition to the list above, Sony also said that it plans to skip the Android 4.2 update for some devices, and bring them directly to the latest Android 4.3 version. It’s not known yet which devices will get this treatment.”
      Με λίγα λόγια η Sony θα αναβαθμίσει και άλλες συσκευες εκτός τις παραπάνω λίστας. Το xperia T είναι πολύ ισχυρή συσκευή για να μείνει απέξω!

      • Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι το “It’s not known yet which devices will get this treatment” δεν σημαίνει τίποτα μέχρι να μάθουμε ποια smartphones θα αναβαθμιστούν και πότε. Άρα το μόνο σίγουρο είναι αυτό που περιγράφει το άρθρο.

Top

Show Buttons
Hide Buttons