Η Sony πουλάει 1.5 εκ. PlayStation Move, έχεις αγοράσει;

by Stefanos Kofopoulos • On 26-10-2010 • AT 6:41 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η Sony πουλάει 1.5 εκ. PlayStation Move χειριστήρια, εσείς έχετε αγοράσει;

Σε ένα μόνο μήνα η Sony κατάφερε να πουλήσει 1.5 εκατομμύρια PlayStation Move χειριστήρια σε όλη την Ευρώπη. Αν και το νούμερο είναι μικρό σε σύγκριση με τις πωλήσεις του Nintendo Wii και την απαραίτητη χρήση του Wiimote, το επίτευγμα της Sony είναι σημαντικότερο από όσο μπορεί να αποκαλύψει το νούμερο των καταναλωτών που εμπιστεύθηκαν το PlayStation Move. Αυτή την στιγμή η Ευρώπη απέκτησε 1.5 εκατομμύρια περισσότερους εκπαιδευμένους ανθρώπους στην χρήση motion detection τεχνολογιών και όχι μόνο το κλασσικό χειριστήριο που μέχρι τώρα όλοι γνωρίζαμε. Μαζί με τις τεχνολογίες αφής και την επεξεργαστική ισχύ του PlayStation 3, η Sony έχει στα χέρια της μια ολόκληρη στρατιά έτοιμων χρηστών για το επόμενο βήμα. PlayStation Move 2 ή κάτι άλλο, μόνο οι Ιάπωνες το ξέρουν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στην ερώτηση σου:δυστυχώς όχι αλλά θα το ήθελα πολύ.
    Είναι νωρίς ακόμα και αυτό σημαίνει ακριβό αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο.Κλάσεις ανώτερο απο το wii(για να είμαστε δίκαιοι το wii δεν παρουσιάστηκε μόλις) κυρίως λόγω των γραφικών.Τώρα όταν βγεί στην αγορά η φοβερή πρόταση της microsoft ξανασυζητάμε

  2. Ποια σούπερ πρόταση της ms? Το kinect? Η ιδέα και μόνο να παίζω χωρίς καν να κρατάω κάτι, χωρίς καν να νιώθω ότι κάτι παταω κινω, σημαδευω, είναι για γέλια. Πείτε μου κάτι. Βάζετε να παίξετε ένα racing. Τι θα κάνετε; Θα σχηματιζετε στον αέρα, έναν κύκλο, με τα χέρια σας; Τραγικό!

  3. Αν το συγκρίνεις με το Wii πώς είναι το gaming και η εμπειρία;

Top

Show Buttons
Hide Buttons