God of War, Ghost of Sparta για PSP

by Stefanos Kofopoulos • On 08-05-2010 • AT 8:53 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

God of War, Ghost of Sparta για PSP

God of War για όσους γνωρίζουν, Ghost of Sparta για όσους ελπίζουν και Sony PSP για όσους το έχουν. Αυτή είναι η είδηση, που μόνο εσύ και ο Kratos γνωρίζετε αλλά όχι για πολύ ακόμα. Το press release που ακολουθεί αναφέρει λεπτομέρειες που πρέπει να μάθεις όπως και μερικά screenshots από το God of War πριν αυτό κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2010. Θα ήθελα πολύ να φωνάξω με βραχνή φωνή: Ghost of Sparta αλλά μάλλον δεν θα με ακούγατε.

God of War, Ghost of Sparta για PSP

God of War, Ghost of Sparta για PSP

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε την επιστροφή του ανηλεούς Σπαρτιάτη πολεμιστή Kratos στο PSP™ (PlayStation®Portable) με το God of War®: Ghost of Sparta. Την ανάπτυξη του τίτλου ανέλαβε η εταιρεία Ready at Dawn®, γνωστή για τη δημιουργία του God of War®: Chains of Olympus. Πρόκειται για μια νέα επική προσθήκη στην πολυβραβευμένη και με εκατομμύρια πωλήσεων σειρά παιχνιδιών, μέσω της οποίας θα αποκαλυφθεί η πραγματική ιστορία για το τραγικό παρελθόν του Kratos – και την αναρρίχησή του στον Ολύμπιο θρόνο του. Θηριώδες και αιματηρό, διαθέτει όλα τα στοιχεία που λατρέψατε στο God of War, προσφέροντας τη δράση, το σενάριο και τα γραφικά σε μια φορητή πλατφόρμα, προκειμένου να τα απολαμβάνετε όπου κι αν είστε, όποτε το επιθυμείτε.

Με μια καλοδουλεμένη ιστορία, η οποία τοποθετείται για ακόμη μια φορά στον κόσμο της Ελληνικής μυθολογίας, το God of War: Ghost of Sparta σας «βυθίζει» σε μια άγρια επέλαση, μέσω της οποίας θα αποκαλυφθούν τα μυστήρια πίσω από την κατάρα του Kratos. Ξεκινώντας από το σημείο στο οποίο ολοκληρώθηκε το God of War®, ο Kratos κυνηγημένος από τα φαντάσματα του παρελθόντος του – ως θνητός – οδεύει σε ένα ταξίδι αναζήτησης και εκδίκησης, χάρη στο οποίο θα αποκαλυφθούν οι αφετηρίες των χαμένων κόσμων και θα απαντηθούν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το τατουάζ και την ουλή του Kratos, αλλά και τον τρόπο αφανισμού της οικογένειας του.

Με το PlayStation®Portable και το God of War: Ghost of Sparta, θα ταξιδέψετε πλήρως «εξοπλισμένοι». Σηκώστε τις Blades of Chaos υποδυόμενοι τον πανίσχυρο Kratos και υπερνικήστε την πανίσχυρη Αρχαία Ελλάδα, μαχόμενοι μυθικά πλάσματα και στρατούς. Προκαλέστε το απόλυτο χάος, χρησιμοποιώντας ένα από τα εκπληκτικά νέα όπλα που βρίσκονται στην κατοχή σας και εξασκήστε τις ικανότητες σας με μια ευρεία γκάμα νέων κινήσεων μάχης, με τις οποίες θα πάρετε μέρος σε μάχες και θα προκαλέσετε μεγάλες «καταστροφές».

Με εμφανώς διευρυμένο gameplay, το οποίο προσφέρει ώρες έντονης δράσης, η νεότερη προσθήκη στη θρυλική σειρά God of War θα εντυπωσιάσει με το βάθος και την έκταση της. Η Ready at Dawn αξιοποίησε τις νεότερες τεχνολογίες απεικόνισης και βελτιωμένων textures, προκειμένου να προσφέρει μια άκρως ρεαλιστική αίσθηση, η οποία συνδυάζεται με άκρως αληθοφανείς χαρακτήρες, ένα δυναμικό σύστημα όπλων, καινούριες μαγικές δυνάμεις και δυνατότητες αναζήτησης, που αναβιώνουν την έννοια της επικής περιπέτειας –όπου κι αν είστε.

Το God of War: Ghost of Sparta θα γίνει μια απαραίτητη αγορά όταν κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PlayStation®Portable αργότερα μέσα στο 2010. Αρκεί να θέλετε να «ξαναβάψετε τα χέρια σας με αίμα»…

Ανακαλύψτε περισσότερα στο http://gr.playstation.com

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό λιώσιμο στους κατόχους!

  2. Θα το λιώσω. Καιρός ήταν να ξεσκονίσω το psp…

  3. Τρομερή σειρά παιχνιδιών σε ps2,ps3 και psp,θα το τιμήσω δεόντως!

  4. Πάντως το GOW3 είναι άπαιχτο !!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons