Το Sony PS4 και ο Jimmy Fallon, το καλύτερο demo για το PlayStation 4

by Stefanos Kofopoulos • On 14-11-2013 • AT 4:05 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Το Sony PS4 και ο Jimmy Fallon, το καλύτερο demo για το PlayStation 4

Το PlayStation 4 κυκλοφορεί στην Αμερική αύριο, 15 Νοεμβρίου 2014 και όπως είναι φυσικό η Sony διαφημίζει την νέα κονσόλα όσο περισσότερο μπορεί. Η παρουσίαση του Sony PS4 στην εκπομπή του Jimmy Fallon ήταν απλά καταληκτική.

Sony PlayStation 4, απιστευτα δυνατο και απολυτα απλο

Το Late Night με τον Jimmy Fallon, τοn Ice-T και έναν από τους ειδικούς της Sony έδειξε αυτό που κανένα demo της Sony δεν είχε δείξει μέχρι σήμερα: πόσο ευχάριστη μπορεί να είναι και να γίνει η επεξεργαστική ισχύς του Sony PlayStation 4. Το demo που είδαν οι Αμερικανοί αν και απλό είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και εντελώς διαφορετικό από τα hardcore gaming demo που λατρεύουν τα geeks.

Το PS4 εμφανίστηκε φιλικό, απλό στην χρήση, άκρως διαδραστικό και διασκεδαστικό. Ποιός δεν θα ήθελε να έχει μικρά, γλυκά robots στο σαλόνι του και να παίζει με αυτά; Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μεγάλη τηλεόραση και παρέα. Εναλλακτικά το PlayStation 4 λειτουργεί και ως “απλή κονσόλα” για αυτούς που θέλουν δύναμη και gaming στα όρια.

Το PlayStation 4 είναι κάτι σαν το Nintendo Wii το 2013 αλλά από την Sony.

Η κυκλοφορία του Sony PlayStation 4 έχει προγραμματιστεί για τις 15 Νοεμβρίου 2013 στην Αμερική και για τις 29 Νοεμβρίου 203 σε Ευρώπη και Αυστραλία. Μέχρι τότε όμως η Sony θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον και να παρουσιάσει στον κόσμο τι ακριβώς περιέχει το κουτί του PS4. Καλώδια, ακουστικά, DualShock 4 game controller και φυσικά το PS4 500GB.Τα υπόλοιπα είναι απλά λεπτομέρειες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

Top

Show Buttons
Hide Buttons