Ετοιμαστείτε για Blu-ray 3D firmware στο PS3 αύριο

by Stefanos Kofopoulos • On 20-09-2010 • AT 8:27 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Ετοιμαστείτε για Blu-ray 3D firmware στο PS3 αύριο

Η Sony βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο PS3 firmware v.3.50 που θα ρίξει στην αγορά αύριο. Κύριο χαρακτηριστικό είναι η υποστήριξη για Blu-ray 3D ταινίες και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί το μυαλό του καλλιτέχνη. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι περί τα 38 εκατομμύρια PlayStation 3 θα γίνουν σε μια νύχτα Blu-ray 3D players σε όλο τον κόσμο ή τουλάχιστον εκεί που υπάρχει η δυνατότητα για κατανάλωση 3D περιεχομένου σε Blu-ray. Θα χρειαστεί και μια 3D τηλεόραση κάπου ανάμεσα στο PS3 και τον καναπέ αλλά αυτό υποθέτουμε ότι υπάρχει ήδη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αύριο έχω γενέθλια, λέτε η Sony να το έκανε γιαυτό το λόγο; Όχι ε;… αλλα και πάλι… δεν έχω Sony Playstation 3 καρντιά μου… :P

    Πολύ καλά νέα για τους κατόχους πέρα απο την πλάκα. Απο τη μία νύχτα στην άλλη να έχεις ΚΑΙ PS3 ΚΑΙ Blu-Ray Player είναι καλή αναβάθμιση! Well Done ! Τώρα, μία αναβάθμιση (έστω και μέσω XDA) να γίνει το HD2 απο Winmob -> Android και είμαστε κομπλέ!

  2. Πιστεύω το update εκτός από την υποστήριξη 3D στα Blue-ray θα αντιμετωπίζει και τα διάφορα “hacks” που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για το PS3 και απειλούν την τόσα χρόνια αλεξίσφαιρη κονσόλα της Sony.

Top

Show Buttons
Hide Buttons