Πριν το PlayStation 4 η Sony εξιστορεί πως φτάσαμε εδώ

by Stefanos Kofopoulos • On 18-02-2013 • AT 6:26 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Πριν το PlayStation 4, η Sony εξιστορεί πως φτάσαμε εδώ

Δύο ημέρες πριν την αποκάλυψη του PlayStation 4, η Sony ολοκλήρωσε την τριάδα των βίντεο που παρουσιάζουν την ιστορία του PlayStation. Όλα ξεκίνησαν το 1994 με την παρουσίαση του πρώτου PlayStation για να φτάσουμε στο σήμερα και το 2013.

Η Sony ετοιμάζεται να αποκαλύψει το ολοκαίνουριο PlayStation 4 στις 20 Φεβρουαρίου 2013 αλλά φροντίζει να θυμίσει σε όλους πως φτάσαμε εδώ. Με κεντρικό “σύνθημα” το #playstation2013 οι Ιάπωνες θέλουν να τονίσουν ότι μόνο την εξέλιξη της τεχνολογίας του PlayStation αλλά και δημιουργήσουν προσδοκίες για το μέλλον.

Το πρώτο PlayStation παρουσιάστηκε το 1994 και στην συνέχεια ακολούθησε το PlayStation 2 το 2000. Η τρίτη γενιά του PlayStation 3 παρουσιάστηκε το 2006 με ενδιάμεσα πολλά διαφορετικά βελτιωμένα μοντέλα της ίδιας κονσόλες αλλά με χαμηλότερη τιμή.

ΔΕΙΤΕ: Το νέο PlayStation 4 χειριστήριο στην πρώτη φωτογραφία

Πιστή στο ραντεβού με τον χρόνο, έξι χρόνια μετά η Sony είναι ήδη έτοιμη για το PlayStation 4. Έχουμε ήδη δει το νέο χειριστήριο και γνωρίζουμε την τιμή που θα πωλείται η νέα κονσόλα. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν η Sony εξελίξει το PlayStation Network και μαζί με το PlayStation 4 παρουσιάσει υπηρεσίες και άλλες συσκευές που θα δημιουργήσουν μια ενιαία εμπειρία για τους κατόχους Sony προϊόντων: Sony Smart TV, Sony smartphone, Sony PlayStation 4.

To επισημο βιντεο – teaser της Sony για το νεο PlayStation 4

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons