Αποκλειστικοί τίτλοι PlayStation της Sony μιλάνε ελληνικά

by George Polyzos • On 12-12-2017 • AT 2:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Μετά από μια σειρά κορυφαίων αποκλειστικών PlayStation τίτλων και ο εκρηκτικός Kratos, πρωταγωνιστής της σειράς God of War μαθαίνει ελληνικά και ετοιμάζεται για πρεμιέρα το 2018.

Το παιχνίδι παίζεται ήδη στη γλώσσα σου μετά και από την τελευταία ενημέρωση λογισμικού συστήματος 5.00 του PlayStation. Η πλατφόρμα ανταποκρινόμενη στα πολλαπλά αιτήματα των φίλων της, είναι αυτή τη στιγμή η μόνη κονσόλα στην αγορά που διαθέτει ελληνικό μενού. Παράλληλα, το PlayStation συνεχίζει να προσφέρει στους Έλληνες χρήστες περισσότερο ελληνικό περιεχόμενο μέσα από τoν εξελληνισμό πολύ σημαντικών τίτλων.

Μετά το Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο, το Gran Turismo Sport σειρά παίρνει το θρυλικό God of War, το οποίο αναμένεται νωρίς το 2018, επίσης πλήρως εξελληνισμένο με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους. Τη συλλογή αυτών των αγαπημένων first-party τίτλων στη γλώσσα σου, θα έρθει να συμπληρώσει μέσα στο 2018 η πολυαναμενόμενη σειρά social τίτλων PlayLink.

Το νέο έτος καταφθάνει και μαζί αντηχούν ήδη τα βροντερά βήματα του Kratos. Απόλαυσε μια μοναδική gaming εμπειρία για πρώτη φορά στα ελληνικά με τον Θεό του Πολέμου, Kratos. Εξερεύνησε έναν δύσκολο και απρόβλεπτο δρόμο βαθιά μέσα στα αδάμαστα δάση, βουνά και βασίλεια της Σκανδιναβικής μυθολογίας απέναντι σε μία διαφορετική, νέα και επικίνδυνη γη, γεμάτη με το δικό της πάνθεο από πλάσματα, τέρατα και θεούς.

Αν πάλι θέλεις να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους, ιδανικοί θα είναι για εσένα και την παρέα σου οι τίτλοι της σειράς παιχνιδιών PlayLink. Αυτός ο νέος, μοναδικός τρόπος παιχνιδιού συνδυάζει το smartphone ή tablet με το PlayStation 4 επιτρέποντας σε παρέες φίλων, αλλά και στην οικογένεια, να απολαύσουν social gaming όπως πότε ξανά. Τα Hidden Agenda, Frantics, Η Γνώση είναι Δύναμη (Knowledge is Power) και το That’s You! αναμένονται επίσης στα ελληνικά, τον Μάρτιο του 2018.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons