Η Sony αποκαλύπτει το PlayStation 4, σε teaser video με στυλ PS4

by Stefanos Kofopoulos • On 20-05-2013 • AT 7:05 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η Sony αποκαλύπτει το PlayStation 4, σε teaser video με στυλ PS4

Η Sony προετοιμάζει το έδαφος για την αποκάλυψη του PlayStation 4 στις 10 Ιουνίου 2013 κατά την διάρκεια της έκθεσης Ε3. Είναι το PS4 που περιμένουμε όλοι να δούμε σε ένα μαύρο κουτί και κάπου εκεί τελειώσει το βίντεο. Teaser είπαμε, teaser PS4.

Σχεδον το PlayStation 4 που περιμεναμε με DualShock 4 χειριστηριο. Υπομονη για την E3 στις 10 Ιουνιου 2013

Οι Ιάπωνες αποφάσισαν να ανακοινώσουν το PlayStation 4 πριν ακόμα η κονσόλα να είναι έτοιμη. Το νέο PS4 δεν είχε σχεδιαστεί όταν ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες. Τώρα όμως είναι έτοιμο για την επίσημη παρουσίαση στις 10 Ιουνίρου 2013 και έχει κάτι πολύ καλό να δείξει. Ξέρουμε πως θα είναι το χειριστήριο του PS4 αλλά κάπου εκεί τελειώνουν οι λεπτομέρειες.

Φαίνεται να διατηρεί την γραμμή και τα χαρακτηριστικά του PS3 αλλά να έχει αλλάξει με facelift. Το βίντεο της Sony δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες του νέου design γιατί πιθανότατα δεν υπάρχουν αρκετά. Το νέο PS4 φαίνεται να μοιάζει με το PS3 στα βασικά σημεία.

Παρόλα αυτά το teaser video της Sony παίζει με την εικόνα και το στυλ του design που έχει επιλεγεί στο PlayStation 4. Οι γρήγορες εναλλαγές της εικόνας αυτό δείχνουν και για αυτό το βίντεο τελειώνει με το 4 να κυριαρχεί. Δείτε το και πείτε την γνώμη σας, τί καταλαβαίνετε από το design language της Sony;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χμμ … Τετραγωνο ;

  2. gamecube 2!!!

  3. Για να πω την αλήθεια λίγο με καίει το πώς θα μοιάζει, περισσότερο ενδιαφέρον έχουν οι τελικές τεχνικές προδιαγραφές για την υποστήριξη μηχανών παιχνιδιών νέας γενιάς όπως η Unreal 4. Το καλοκαίρι πάντως αυτό αναμένεται πολύ ενδιαφέρον με τέτοια τεχνολογικά events με τα PS4, XBox 720 και το ios 7 να είναι προ των πυλών.

Top

Show Buttons
Hide Buttons