Η κυκλοφορία του Sony PlayStation 4 και το PS4 Launch Video

by Stefanos Kofopoulos • On 15-11-2013 • AT 8:46 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Η κυκλοφορία του PlayStation 4 και το PS4 Launch Video

Το PlayStation 4 είναι γεγονός, κυκλοφόρησε ήδη στην Αμερική και ετοιμάζεται για Ευρώπη και Ελλάδα μεριά πολύ σύντομα. Η Sony δίνει τον καλύτερο της εαυτό στα PS4 games και την προώθηση της νέας κονσόλας.

Sony PlayStation 4: κυκλοφορια Ελλαδα απο 13 Δεκεμβριου 2013

Αν δεν είδατε το καταπληκτικό PlayStation 4 video με τον Jimmy Fallon αφιερώστε μερικά λεπτά από τον χρόνο σας για να δείτε τι μπορεί να καταφέρει το νέο PS4. Όσοι ξέρετε ήδη τις λεπτομέρειες θα απολαύσετε τα στιγμιότυπα από τα games που είναι ήδη έτοιμα για το PlayStation 4 στο launch video που ετοίμασε η Sony.

Η κυκλοφορία του Sony PlayStation 4 στην Ευρώπη θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου 2013 και στην Ελλάδα το PS4 θα αρχίσει να πωλείται από τις 13 Δεκεμβρίου 2013 με διαθέσιμα 33 games από την πρώτη κιόλας μέρα. θα κυκλοφορήσουν σε Blu-ray Disc 15 τίτλοι των Sony Computer Entertainment Worldwide Studios και πολυάριθμα παιχνίδια συνεργαζόμενων εταιρειών ανάπτυξης και παραγωγής από ολόκληρο τον πλανήτη. Παράλληλα υπάρχουν games τα οποία θα είναι διαθέσιμα από το PlayStation Network για download. Ο αριθμός των games διαθέσιμα για το PS4 θα φτάσει τα 33 μέχρι το τέλος του 2013.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 1 εκ. PS4 ‘φύγανε’ το 1ο 24ωρο από τη διάθεσή του. Καλή αρχή έκανε η Sony!

Top

Show Buttons
Hide Buttons