Η Sony ψάχνεται στο Android, μάλλον για το PlayStation Phone

by Stefanos Kofopoulos • On 29-09-2010 • AT 3:44 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η Sony ψάχνεται στο Android, μάλλον για το PlayStation Phone

Με σχεδόν δεδομένη την δημιουργία του PlayStation Phone κινητού τηλεφώνου, η Sony βρίσκεται στην διαδιακασάι αναζήτησης Senior Sever Engineer με επιθυμητή εμπειρία σε Android. Αν θα δούμε το PlayStation Phone ή port των PSP games στο Android μένει να το μάθουμε, είναι άξιο απορίας όμως γιατί η Sony ψάχνεται γύρω από το Android όταν έχει έτοιμο λειτουργικό. Σε θέσεις μάχης λοιπόν και γιατί όχι με το όνειρο των Sony CLIE να εμφανίζονται ξανά, αυτή την φορά με social χαρακτήρα, σύνδεση στο internet, παιχνίδια και γιατί όχι Android λειτουργικό.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την ίδια απορία έχω και γω. Γιατί η “μαμά” sony επιλέγει το android και όχι, το πολύ καλό για playstation, xmb. Μάλλον επειδή η sony ericsson έγινε επικερδής χάρη στο android. Αλλά έχω μια απορία: το psp phone θα κυκλοφορήσει ως sony ή ως sony ericsson; επειδή η sony έχει σταματήσει να παράγει τηλέφωνα (ως ανεξάρτητη εταιρεία -κρίμα βέβαια κατά τη γνώμη μου-)

    • Ακόμα δεν έχουμε επίσημη απάντηση ή κάτι περισσότερο από ενδείξεις. Μπορεί να είναι για τηλέφωνο ή για Sony games στο Android.

  2. Ή για tablet… ή για την επόμενη έκδοση του Sony Dash…

    • Αυτό έχει νόημα αλλά η αναβάθμιση θα ήταν πολύ μεγάλη.. από μερικά widgets σε ένα τρελό λειτουργικό που μπορεί να κάνει τα πάντα…

Top

Show Buttons
Hide Buttons