Ίδια τιμή για το PS3 τα Χριστούγεννα

by Stefanos Kofopoulos • On 13-10-2008 • AT 2:22 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

sony ps3 80gb

Η Sony αποφάσισε και μίλησε για στόματος Kazuo Hirai, president and group chief executive of Sony Computer Entertainment. Η τιμή του PlayStation 3 δεν μπρόκειται να μειωθεί επειδή πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ο ανταγωνισμός (βλέπε Nintendo Wii, Microsoft Xbox 360) έχει χαμηλότερη τιμή. Αντίθετα η Sony αναβαθμίζει το PS3 με μεγαλύτερους δίσκους και παιχνίδια μαζί με την κονσόλα την ώρα που Wii και Xbox 360 προσφέρουν πολύ λιγότερα στα φθηνότερα entry level μοντέλα. Δυστυχώς το επιχείρημα για το φθηνότερο Blu-ray player της αγοράς είναι πολύ δυνατό.

Με την οκονομική κρίση η Sony βάζει στοίχημα και επιμένει ότι οι καταναλωτές θα πληρώσουν ακριβότερα για να αποκτήσουν τεχνολογία, περισσότερα χαρακτηριστικά και παιχνίδια με μια λύση στο κουτί. Έχω τις αμφιβολίες μου αλλά αν αγόραζα Blu-ray player αυτό θα ήταν PS3.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μάλλον δεν έχουν καταλαβει ότι το οικονομικό κράχ θα επηρεάσει τους περισσότερους οπότε με τέτοια τιμολογική πολιτική είναι καταδικασμένη να αποτύχει…

 2. Freegr.gr, Η Sony έχει δεδομένα που δεν έχουμε εμείς στα χέρια μας. Ναι, νομίζω ότι το οικονομικό θα παίξει ρόλο αλλά σε θέμα χαρακτηριστικών είναι μπροστά από όλα. Αν το συγκρίνεις με το Wii και το marketing που έκαναν εκεί, Nintendo είχε στόχο όχι τα αμέσως τα πιτσιρίκια αλλά τις μαμάδες αυτών για να πουλήσει. Τώρα η Sony στοχεύει όχι μόνο τους gamers που θέλουν τρομερή δύναμη από την κονσόλα αλλά και όσους βλεπουν ταινίες και έχουν ήδη αγοράσει μια High Definition τηλεόραση αλλά ίσως τους λείπει ο player.

 3. Πήρα προχθές το xbox360 arcade 180 ευρώ!!!
  Πως να συκριθεί με την τιμή του ps3;
  Βέβαια αυτά που πρεοσφέρει η sony είναι πολλαπλάσια αλλά οι καιροί είναι χαλεποί…

 4. Μάλλον βιάστηκες zeremefico. Η microsoft ετοιμάζει bluray version του xbox τώρα που “καταστάλλαξαν” τα πρότυπα και ξεφορτώνεται τα παλιά όσο όσο. Τώρα αν η bluray εξελιχθεί σε νέα version (xbox 3?) η σε αναβάθμιση θα το δούμε μέχρι τα χριστούγεννα/ Ιανουάριο.

 5. όποιος την σήμερον θέλει να αγοράσει κονσόλα με μέλλον,τότε αγοράζει ps3.

  η sony προφανώς το γνωρίζει αυτό και ποντάρει σε αυτό.

  όταν οι πρώτες bluray movies εμφανιστούν και στην χώρα μας θα το καταλάβουμε για τα καλά..

Top

Show Buttons
Hide Buttons