Ο gaming χαρακτήρας του XPERIA Play σε βγάζει εκτός πραγματικότητας

by Stefanos Kofopoulos • On 07-04-2011 • AT 1:02 am • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Ο gaming χαρακτήρας του XPERIA Play σε βγάζει εκτός πραγματικότητας

Άλλο να σου μιλάει ο διάβολος και άλλο να βρίσκεσαι εκτός πραγματικότητας, με το Sony Ericsson XPERIA Play στα χέρια εννοείται. Το PlayStation Phone που πολλοί περίμεναν αλλά τελικά τους προέκυψε Sony Ericsson με Android, είναι εδώ με δύο νέα διαφημιστικά που δείχνουν πόσο σοβαρό μπορεί να είναι το gaming σε ένα κινητό. Τόσο σοβαρό ώστε να βγαίνεις εκτός πραγματικότητας όταν ακουμπάς τα δάχτυλα στο joypad και τα κουμπιά του XPERIA Play και αρχίζεις να παίζει. Τώρα με 60 τίτλους διαθέσιμος την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, η Sony Ericsson έχει ελπίδες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ωραια διαφημιστικά

  2. τα παιχνίδια είναι αποκλειστικά για τη συσκευή αυτή ή με κάποιες παρεμβάσεις λειτουργούν και σε άλλες ανδρόιντ συσκευές;

    • ολα τα παιχνιδια που εχουν ανακοινωθει (εκτος απο τα παιχνιδια του psx) εχουν βγει ηδη σε αλλες πλατφορμες αλλα και στο android market. δεν χρειαζονται καποια μετατροπη για να παιξουν. στο μελλον ενδεχεται να βγουν αποκλειστικες εκδοσεις για το play.

  3. Ναι παίζεις αλλά εδώ έχει χειριστήρια σχεδιασμένα αποκλειστικά για gaming, η διαφορά είναι τεράστια. Επιπλέον έχει το όνομα Sony και PlayStation από πίσω.

  4. Μπόλικοι τίτλοι διαβάζω και όχι στο περίμενε, καλό για αρχή και καλοκαιρινό!
    Ελπίζω η ποιότητα κατασκευής να ανταποκρίνεται στη ταλαιπωρία που θα δέχεται από τους gamers.

Top

Show Buttons
Hide Buttons