Η Sony Ericsson ανακοινώνει αλλαγές με πρόσωπο που προέρχεται από την Nokia

by Stefanos Kofopoulos • On 25-05-2011 • AT 2:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η Sony Ericsson ανακοινώνει αλλαγές με πρόσωπο που προέρχεται από την Nokia

Αλλαγές στην Sony Ericsson που ανακοίνωσε ότι ο νέο Corporate Vice President and Head of Operations αναλαμβάνει ο Tommi Laine-Ylijoki. Ασήμαντη λεπτομέρεια θα σκεφτείτε, όπως άλλωστε και όλες οι ανακοινώσεις του είδους με μετακινήσεις προσώπων από μια εταιρεία σε μια άλλη. Η περίπτωση του Ylijoki είναι διαφορετική γιατί προέρχεται από την Nokia με 17χρονη εμπειρία στο κομμάτι των ηλεκτρονικών, των κινητών και όσων ενδιαφέρουν μια εταιρεία όπως η Sony Ericsson αυτή την περίοδο. Με λίγα λόγια ο νέος Head of Operations έχει την γνώση και την πείρα για να οργανώσει καλύτερα την γραμμή παραγωγής, τους προμηθευτές και τις τιμές που η Sony Ericcson αγοράζει και πουλάει ώστε να εξασφαλίσει μεγαλύτερα κέρδη και φυσικά κινητά που φτάνουν από τα labs στην αγορά πολύ πιο γρήγορα.

Η επιμονή της Sony Ericsson στην σειρά των XPERIA κινητών μαρτυρά αυτή ακριβώς την ανάγκη στην αγορά των Android smartphones που συνεχώς αυξάνονται. Αν η Nokia έκανε κάτι απίστευτα καλά και σε αυτό την μιμείται και η Apple, είναι η οργάνωση της αλυσίδας παραγωγής και προμηθευτών ώστε εκατοντάδες εκατομμύρια κινητών να φτάνουν στα χέρια εκατομμυρίων χρηστών σε όλο τον κόσμο, κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αν στην θέση των Series 40, Symbian και άλλων φθηνότερων κινητών βάλετε τα low και mid end Android, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί η παρουσία του Tommi Laine-Ylijoki στην Sony Ericsson είναι σημαντική.

Ο πρόεδρος της Sony Ericsson ανακοίνωσε: “Tommi Laine-Ylijoki’s track record in the area of operations and supply chain management in our industry is second to none, and he joins Sony Ericsson at a very important time. As we shift more and more of our product portfolio to Xperia smartphones based on the Android platform, we continue to look for ways to achieve a cost efficient operational framework on which to build future growth.”

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons