Η Sony Ericsson αλλάζει CEO, χρησιμοποιεί τον Stringer

by Stefanos Kofopoulos • On 17-08-2009 • AT 2:47 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

sony ericsson split

Σημαντικές αλλαγές ετοιμάζει η Sony Ericsson που ελπίζει να επιστρέψει στην κερδοφορία μετά από τις οικονομικές απώλειες και τις συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Η εταιρεία, αφού αλληλοκατηγόρησε τον εαυτό της, οι Ιάπωνες τους Ευρωπαίους και το αντίθετο, κατέληξε στην αντικατάσταση του CEO Dick Komiyama από τον Bert Nordberg. Επίσημα η αλλαγή τίτλων θα λάβει χώρα στις 15 Οκτωβρίου, την ίδια μέρα που ο Howard Stringer θα αναλάβει μια θέση στο διοικητικό συμβόλιο της Sony Ericsson.

Ο Stringer είναι ο CEO της Sony, ο άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι υπάρχουν silo μέσα στην εταιρεία και τμήματα που αγνοούν την ύπαρξη παρόμοιων projects σε κάποιο άλλο μέρος της Sony. Ο ίδιος έχει πει ότι η Sony πρέπει να δημιουργήσει καινοτόμα προϊόντα και μάλιστα πολύ γρήγορα γιατί το μέλλον θα είναι εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και για ένα γίγαντα των ηλεκτρονικών όπως η Sony.

Η νέα θέση του Stringer στο board της Sony Ericsson και η τοποθέτηση του Nordberg στην θέση του CEO σημαίνει ένα και μόνο ένα πράγμα για την Sony Ericsson: διαρθρωτικές αλλαγές και αναδιοργάνωση της εταιρείας με σκοπό να επιστρέψει στην κερδοφορία το συντομότερο δυνατό. Κάποιος πρέπει να ενώσει τα κομμάτια της επιτυχίας για το καλό της Sony Ericsson και του ανταγωνισμού.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons