Τρελά κέρδη για την Sony Ericsson

by Stefanos Kofopoulos • On 17-01-2007 • AT 4:15 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

sony ericsson logo

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία τα κέρδη μετά φόρων της Sony Ericsson αυξήθηκαν περισσότερο από 300%! Τα κέρδη ρεκόρ οφείλονται στις αυξημένες πωλήσεις κινητών με κάμερες, δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και high end συσκευών. Φυσικά το market share της εταιρείας αυξήθηκε παγκοσμίως και ο στόχος για μια θέση στις top εταιρείες του χώρου είναι εφικτός.

Όταν υπάρχουν χώρες όπως η Σουηδία και το Λουξεμβούργο με περισσότερες από μία συσκευές ανά κάτοικο, οι εταιρείες θα κάνουν τρελά κέρδη και πάρτυ συχνά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Aporo pos ke o kosmos agorazi SE pleo! Afu afti eteria/es kanun kakis piotitas siskeves en sxesi me tis ipolipes ke ute liturgiko den exun ta kinitatus ,mono i sira P exi pu ine kata ti gnomimu poli axristi!

 2. Μου αρέσει που σχολιάζεις τη Σουηδία και το Λουξεμβούργο. Δηλαδή εδώ στην Ελλάδα, πάμε πίσω;! Τουλάχιστον “αυτοί” ξέρουν να κάνουν και άλλα πράματα με το κινητό τους από το να τραβάνε φωτογραφίες και video!

 3. Έχουν υπηρεσίες που βασίζονται στην χρήση κινητών. Οι Έλληνες δεν κάνουν πολλά με το κινητό γιατί κοστίζει ακόμα (δυστυχώς). Έχουν όμως αρκετές συσκευές ο καθένας.

 4. Ναι καλά! Μην κρίνεις από τον εαυτό σου Στέφανε που λόγω και επαγγέλματος είσαι gadgetάκιας (όπως πολλοί εξ’ υμών άλλωστε). Όταν βγήκε το MMS πόσο χρόνο πήρε στους “φριτεζοκέφαλους” να το μάθουν και να το χρησιμοποιούν παρά το υψηλό και μέχρι σήμερα κόστος του; Εδώ ξέρω άτομα που δεν γνωρίζουν ότι όλα τα σύγχρονα κινητά διαθέτουν modem (αρκεί να ενεργοποιήσουν το IR, Bluetooth της συσκευής και να έχουν εγκαταστήσει τους drivers στο PC τους) και με κοιτούν με γουρλωμένα μάτια όταν συνδέομαι forthnet με το laptop, χωρίς να έχω καλώδιο από το σπίτι μέχρι τη καφετέρια(!), αλλά ξέρουν πάρα πολύ καλά πώς να ανταλλάξουν τα videάκια που τράβηξαν από το Super Paradise!
  Όταν τα επαγγελματικά κινητά έχουν ακόμα από 500 και βάλε ευρώ, ενώ βρίσκεις κινητο/ψηφιακήφωτογραφική/mp3player/fmradio από 300 ευρώ, καταλαβαίνεις τί πουλάει περισσότερο και τί ενδιαφέρει την αγορά.
  Οι Έλληνες είμαστε τεχνοφοβικοί από τη μία, αλλά αφομοιώνουμε πολύ γρήγορα οτιδήποτε συνοδεύει ευχάριστα το φραπέ.

 5. Το κόστος είναι περιοριστικός παράγοντας.. δυστυχώς. Πόσο κοστίζει να χρησιμοποιείς το κινητό σου ως modem;

  Για μένα η χρήση των κινητών, SMS, MMS στην Ελλάδα εντοπίζεται στο εξής πρόβλημα: πρόβλημα επικοινωνίας των Ελλήνων. Η δυνατότητα για να κάνουν και πουν ό,τι θέλουν ιδιωτικά, με μικρότερο φόβο χωρίς να το μάθει κανείς.

Top

Show Buttons
Hide Buttons