Η Sony Ericsson αρνείται να σχολιάσει XPERIA 10 update σε Android 2.2 Froyo

by Stefanos Kofopoulos • On 02-06-2010 • AT 7:10 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Sony Ericsson XPERIA X10 White

Έχουμε πει πόσο σημαντική είναι η ανάγκη για Android 2.2 Froyo στο XPERIA X10 και πως η Sony Ericsson έχει ανακοινώσει update στο Q4 2010 για το Android 2.1, δηλαδή μια έκδοση πίσω από την τελευταία έκδοση του Android που ήδη έχει βρει το δρόμο προς το Nexus One και αναμένεται στα HTC κινητά.

Φαίνεται πως το μέλλον του Android 2.2 Froyo στα Sony Ericsson είναι αβέβαια, προς το παρόν τουλάχιστον. Ο Mattias Holm, product public relations manager της Sony Ericcson, δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για ανακοινωθούν οποιαδήποτε σχέδια σχετικά με το μέλλον του Android 2.2 στα κινητά της εταιρείας που αυτή την στιγμή περιλαμβάνουν το XPERIA X10, XPERIA X10 mini και XPERIA X10 mini pro.

Εν αναμονή του Android 2.1 κάποια στιγμή στο τέλος του 2010 (που θα φέρει HD 720p video recording κλπ) και του patch που θα βελτιώσει την κατάσταση στο X10. Μέχρι τότε μπορείτε να παίζετε με το Android στο X10 που ήδη έχει γίνει hacked.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. τραγικό να σου δίνουν συνεχεια το προηγούμενο 1,6 ενώ οι άλλοι έχουν 2,1 και κάποια στιγμή να σου υπόσχονται 2,1 όταν οι άλλοι έχουν καιρό το 2,2
  Κρίμα την θάξαν τη συσκευή,όσο ωραίο είναι άλλο τόσο της λείπει η υποστήριξη

 2. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από την SE! Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ! Κρίμα πάντως!

  :)

  • Ναι όντως κρίμα. Δεν ξέρω αλλά μου κάνει κάτι σαν αυτό: η Sony Ericsson να δουλεύει και να σκίζεται για να φτιάξει το UX πάνω στο Android χωρίς να μιλάει με το Google που τρέχει σαν τρελό και κάνει τα δικά του με το Android.

   Είναι τρομερή η δουλειά που έχουν κάνει οι Σουηδοί στο Android, έχουν αλλάξει σημαντικά το λειτουργικό και όχι σε απλό επίπεδο όπως η HTC με το Sense UI αλλά αν αυτό τους αφήνει τόσες γενιές πίσω σε εκδόσεις λειτουργικού τότε κρίμα, πολύ κρίμα.

   • Και σκέψου ότι με μερικά πολύ απλά και αυτονόητα πράγματα, θα μπορούσαν να έχουν το καλύτερο Android κινητό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή!

    Εκτός αν δεν μπορολυμε να αντιληφθούμε το πραγματικό επίπεδο της δυσκολίας στην προσαρμογή σε μια νέα έκδοση του Android (που σαν καταναλωτή όμως, ελάχιστα με απασχολεί!).

    :)

   • Ακριβώς, δεν ενδιαφέρει τον κόσμο η τεχνική δυσκολία

 3. ποιος ασχολείται με την Sony Ericsson; πεθαμένη εταιρεία είναι και πεθαμένα όσα κάνει. Όπως και η Nokia. Το μέλλον είναι στο iPhone, το Milestone και τις άλλες Android συσκευές. Η Sony Ericsson έβγαινε πάντα τελευταία όπως και η Nokia και έλεγε με ενθουσιασμό ότι λανσάρει παροχημένες τεχνολογίες… Και στο X10 έκανε ένα τεράστιο λάθος, υπερcustomization που θα της βγει σε κακό γιατί όλοι οι άλλοι θα προχωράνε κι αυτή θα μένει πίσω. Διαγράψτε τη από το χάρτη, στο εξωτερικό είναι ήδη πεθαμένη και σε λίγο καιρό θα τελειώσει και στην Ελλάδα. Να μου το θυμηθείτε. Ο χάρτης άλλαξε, Sony Ericsson και Nokia είναι τελειωμένες και ανήκουν πλέον στην ιστορία.

  • Είσαι υπερβολικός. Τα πράγματα δεν είναι έτσι, ούτε για την Sony Ericsson ούτε για την Nokia. Οι λόγοι είναι πολλοί και συμπεριλαμβάνουν αυξημένα πλέον κέρδη για την Sony Ericsson, μερίδιο αγοράς κάπου στο 40% για την Nokia και πάει λέγοντας.

   Σε κάθε περίπτωση χρειαζόμαστε πολλές εταιρείες και πολλές λύσεις σε αυτή την αγορά γιατί αλλιώς δεν έχει ενδιαφέρον και μία ή δύο εταιρείες καταλήγουν απλά να κάνουν ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν χωρίς να καινοτομούν ιδιαίτερα

Top

Show Buttons
Hide Buttons