Φήμες για ηλιακό Toyota παραγωγής

by Stefanos Kofopoulos • On 02-01-2009 • AT 11:08 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

solar powered prius

Αν οι φήμες βγουν αληθινές και οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι είναι περισσότερο σοβαροί από ότι οι Έλληνες επαγγελματίες συνάδελφοι τους, η Toyota δουλεύει ήδη σε ηλιακό αυτοκίνητο παραγωγής. Φωτοβολταϊκά στην οροφή και στο σπίτι του ιδιοκτήτη θα συνεργάζονται αρμονικά για την φόρτιση του solar powered Toyota αν τελικά βγει στην παραγωγή. Σκοπός της εταιρείας, σύμφωνα πάντα με την Ιαπωνική εφημερίδα που αναφέρει την είδηση / φήμη, είναι η αποκλειστική χρήση φωτοβολταϊκών στοιχείων μόνο στο αυτοκίνητο για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών.

Η πραγματικότητα θέλει τα φωτοβολταϊκά στοιχεία να έχουν εξαιρετικά χαμηλή απόδοση ακόμα και στις πιο προχωρημένες καταστάσεις R&D. Αν η Toyota έχει ανακαλύψει κάτι τόσο επαναστατικό στην προσπάθεια να ξεπεράσει τον εαυτό της, θα το μάθουμε τα επόμενα χρόνια. Πραγματικά το εύχομαι και ξεκαθαρίζω οτι φωτογραφία δείχνει ένα Prius με solar panel.

[via, via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυσκολο το κοβω, οχι μονο λογω ελλειψης τεχνογνωσιας, αλλα και λογω πετρελαιοεταιρειων! Εδω εχουμε αμαξι που δουλευει με κοπανιστο αερα, ειναι ετοιμο για παραγωγη και κανεις δεν το βλεπει πουθενα και ειναι δυνατο να πιστεψουμε οτι θα βγει αμαξι που θα δουλευει με ηλιακη ενεργεια? Don’t think so…

Top

Show Buttons
Hide Buttons