Το software που χρησιμοποιεί ο Scoble

by Stefanos Kofopoulos • On 20-04-2008 • AT 4:09 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

scoble crazy fun

Η μυστική σάλτσα που χρησιμοποιεί ο Scoble και τόσοι άλλοι γνωστοί bloggers εκεί έξω, τελικά δεν είναι τόσο μυστική. Η τεχνολογία προσφέρει τα ίδια εργαλεία σε όλους, αυτό που κάνει την διαφορά είναι η χρήση… αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο post. Εντάξει, επειδή ξέρω ότι έχετε αγωνία να η λίστα με το software του Scobleizer. Τίποτα εξωτικό ή ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Ανάλογες λίστες υπάρχουν εδώ για όσους θέλουν να ξέρουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σορρυ αλλά δεν είναι καν άξιο λόγου… σαν να λέμε αν χρησιμοποιεί Gilette ή Big ο Μάκης Τριανταφυλ

  2. @PanosJee rofl!!!

  3. @PanosJee: Διαφωνώ και εξήγησα περιληπτικά γιατί “Η τεχνολογία προσφέρει τα ίδια εργαλεία σε όλους, αυτό που κάνει την διαφορά είναι η χρήση…”

    Βλέπεις ότι κάποιος που είναι τόσο γνωστός και η γνώμη του έχει ειδικό βάρος χρησιμοποιεί τα ίδια ακριβώς εργαλεία στα οποία έχει πρόσβαση και εσύ (ο χρήστης) που μάλιστα είναι δωρεάν.

    Δεν υπάρχει πλέον το χάσμα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή, ούτε το οικονομικό εμπόδιο, ούτε ταξική διάκριση κλπ. Το μόνο που έχει ο Scoble και οι διάφοροι άλλοι, είναι η πρόσβαση στο Silicon Valley και στα μέρη που γεννιούνται οι ιδέες και συμβαίνουν αν όχι όλα, πάρα πολλά. Το παραδέχτηκε και ο ίδιο στο The Next Web.

  4. Χμμ ναι δεν έχεις άδικο υπό αυτήν την οπτική γωνία ίσως γιατί απλά δεν υπήρχε κάτι το εντυπωσιακό στη λίστα π.χ. αν μας έλεγε ότι χρησιμοποιεί Slax ίσως να μη το σχολίαζα έτσι. Πάντως βλέπω ηλίθιες startups στη Καλιόφορνια να μαζεύουν εκατομύρια και αντίστοιχα στην Ευρώπη κάτι καλύτερο να παλεύει

Top

Show Buttons
Hide Buttons