Βράβευση σαν «Smartphone of the Year» για το Huawei Mate 10 Pro

by George Polyzos • On 20-01-2018 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Mate 10 Pro, η ναυαρχίδα της Huawei, ανακηρύχθηκε ως Smartphone της Χρονιάς από το αναγνωρισμένο περιοδικό Android Authority, στο πλαίσιο των βραβεύσεων «Best of Android 2017».

Σύμφωνα με το Android Authority, το Mate 10 Pro «αποδεικνύει ότι η τελειότητα δεν έχει να κάνει μόνο με λειτουργίες που ξεχωρίζουν αλλά με σταθερά υψηλή ποιότητα και επιδόσεις σε κάθε τομέα. Με λίγα λόγια, το Mate 10 Pro είναι πρωταθλητής στην κατηγορία του». Η αξιολόγηση των συσκευών βασίστηκε στην επιμέρους ανάλυση οκτώ κατηγοριών όπως η οθόνη, ο ήχος, η κάμερα (αντικειμενική και υποκειμενική γωνία κάμερας), η μπαταρία, η εμπειρία χρήσης και η σχέση τιμής/απόδοσης. Το Mate 10 Pro ήταν πρώτο σε ό,τι αφορά τη μπαταρία ενώ βρέθηκε στις πρώτες τρεις επιλογές σε ακόμα τέσσερις κατηγορίες –οθόνη, ήχος, κάμερα (αντικειμενική γωνία) και εμπειρία χρήσης.

Επιπρόσθετα, το Mate 10 Pro βραβεύτηκε ως το Smartphone με την Καλύτερη Μπαταρία για το 2017 από το Android Headlines. Η συντακτική ομάδα του, περιέγραψε το smartphone της Huawei ως τον «βασιλιά στη διάρκεια μπαταρίας» ειδικά όταν χρησιμοποιείται η ενσωματωμένη εφαρμογή διαχείρισής της. Το άρθρο επαινεί το Mate 10 Pro για τη λειτουργία Ταχείας Φόρτισης και το βελτιστοποιημένο λογισμικό του, Emotion UI 8.0, που «απογειώνει» την εμπειρία του Android. Υπογραμμίζει επίσης τον ρόλο του επεξεργαστή της Huawei, Kirin 970 ο οποίος είναι αποδοτικότερος του προκατόχου του.

Ο Kirin 970 αποτελεί τη νέα μονάδα επεξεργασίας με ενσωματωμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Η πλατφόρμα διαθέτει αποκλειστική μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων (Neural Processing Unit)) που επιτυγχάνει επιδόσεις έως και 25 φορές ανώτερες σε σχέση με έναν τετραπύρηνο Cortex A-73. Το Mate 10 Pro διαθέτει μία κορυφαία στην αγορά μπαταρία 4000 mAh που πλαισιώνεται από σύστημα έξυπνης διαχείρισης ενέργειας το οποίο μαθαίνει από τον τρόπο που χρησιμοποιεί τη συσκευή ο χρήστης ώστε να κατανείμει αποτελεσματικά πόρους, ελαχιστοποιώντας έτσι τη σπατάλη ενέργειας και βελτιστοποιώντας την αυτονομία της συσκευής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons