Το Skype ήρθε στο Outlook.com, βίντεο-κλήσεις μέσω του browser

by dtonias • On 30-04-2013 • AT 8:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το Skype ήρθε στο Outlook.com, βίντεο-κλήσεις μέσω του browser

Το Skype ήρθε επιτέλους στο Outlook.com και πλέον οι συνομιλίες με φίλους και συνεργάτες περνούν σε άλλο επίπεδο. Μετά από την ολοκληρωτική αλλαγή του Outlook.com και τη διακοπή λειτουργίας του Windows Live Messenger η Microsoft αξιοποιεί ακόμη περισσότερο το Skype μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει μετά την εξαγορά του δύο χρόνια πριν.

Video chat μεσα απο το Outlook.com οπως στο Google+ και το Facebook

Έτσι, οι χρήστες του Outlook.com θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνομιλούν μέσω μηνυμάτων ή μέσω video κλήσεων με τις επαφές από το Messenger και το Skype απευθείας από τον browser χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και το σημαντικότερο, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση του Skype στον υπολογιστή/tablet.

Οι Skype κλήσεις μέσω Outlook.com θα ενεργοποιηθούν αρχικά σε Αγγλία, Γερμανία και Αμερική ενώ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να φτάσει στις υπόλοιπες χώρες σταδιακά.

ΔΕΙΤΕ: Συγχώνευση λογαριασμών από το Windows Live Messenger στο Skype

Η επενδυση της Microsoft στο Skype πιανει τοπο. Φωνη και βιντεο παντου και παντα

Για τις κλήσεις φωνής/εικόνας μέσω Outlook.com απαιτείται η λήψη και εγκατάσταση του αντίστοιχου plugin για την αλληλεπίδραση του Skype με τον Internet Explorer, τον Chrome και τον Firefox. Η εγκατάσταση θα ζητηθεί από τους χρήστες αφού συνδέσουν τον Outlook.com λογαριασμό με την υπηρεσία ώστε να είναι διαθέσιμες παράλληλα όλες οι επαφές από το Skype.

Το Skype ήρθε στο Outlook.com, βίντεο-κλήσεις μέσω του browser

[ via ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons