Το Skype σε όλα τα Windows 8.1 PC και tablets

by dtonias • On 26-08-2013 • AT 11:02 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Skype app Windows 8.1

Το Skype θα αποτελεί πλέον μέρος του λειτουργικού και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη στιγμή που θα συνδεθείτε στον Windows 8.1 υπολογιστή ή tablet.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες οι φήμες για την ενσωμάτωση του Skype στα Windows 8.1 είχαν φουντώσει και πλέον η Microsoft επιβεβαιώνει αυτό που περιμέναμε. Το Skype θα αντικαταστήσει πλήρως το Messaging app των Windows 8 και θα προσφέρει κλήσεις με φωνή και εικόνα καθώς και την κλασική αποστολή και λήψη άμεσων μηνυμάτων κειμένου μέσα από τα Windows 8.1 και Windows RT 8.1.

Αν και η εφαρμογή του Skype ήταν διαθέσιμη δωρεάν μέσω του Windows Store από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας των Windows 8, η κατάσταση αλλάζει και πλέον θα είναι μία από τις νέες προεγκατεστημένες εφαρμογές των Windows 8.1 που θα κυκλοφορήσουν στις 18 Οκτωβρίου 2013.

Μετά από τη τέλος λειτουργίας του Live Messenger, το Skype απέκτησε εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και πλέον αποτελεί μία από τις καλύτερες εφαρμογές για συνομιλία με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Η ομάδα του Skype φροντίζει να αναβαθμίζει την εφαρμογή με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, όπως τη συνομιλία απευθείας από τον browser μέσω του Outlook.com λογαριασμού, αλλά και προσθέτοντας καλύτερη αλληλεπίδραση με εφαρμογές και υπηρεσίες της Microsoft όπως το Office 365, Lync, κλπ.

[ via ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons