Το Skype αντιμετωπίζει πρόβλημα ξανά

by Stefanos Kofopoulos • On 07-06-2011 • AT 1:52 pm • 13 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Το Skype αντιμετωπίζει πρόβλημα ξανά

Μαζική κατάρρευση ή γενικό reboot για το Skype που αυτή την στιγμή είναι εκτός λειτουργίας για ακόμα μια φορά. Πριν από μερικές η υπηρεσία αντιμετώπισε πρόβλημα που αντιμετωπίστηκε προσωρινά (οδηγίες εδώ). Τώρα όμως φαίνεται ότι το downtime είναι γενικευμένο. Το Skype έχει πέσει τουλάχιστον στην Ελλάδα, είμαι σίγουρος όμως ότι θα δούμε σχετικές αναφορές και στον υπόλοιπο κόσμο. Το πρόβλημα περιγράφεται ως εξής: το Skype αποσυνδέεται ξαφνικά και παραμένει σε μια κατάσταση συνεχής προσπάθειας σύνδεσης με τους servers.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

13 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Και στην Ιταλία το ίδιο , είναι γενικό Titana… όπου βάλει το χέρι της η microsoft Το καταστρέφει!

  • Μπορεί να είναι χρόνος για το fix του προηγούμενος προβλήματος, κάτι πιο μόνιμο από το shared.xml αρχείο

 2. και στη Κύπρο

 3. και στην ουγγαρία είμαστε down

 4. ααα και αυτό http://heartbeat.skype.com/

 5. Οκ και μένα μου την έσπασε άλλα εντάξει λογικό να έχει προβλήματα αφού τα αγόρασε άλλη εταιρία . Ααα και κάτι άσχετο/σχετικό δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε πάθει όλοι με τη Microsoft ότι και να κάνει δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα ακούσει !!!

  • ‘Άμα δεν κάνει σωστά τη δουλειά της , πάντα θα τα ακούει , όπως και όλες οι εταιρίες που έχουν την ευθύνη για τα προϊόντα τους .
   Λογικό .
   Εγώ αντικατέστησα το msn με το skype , εδώ και 2 χρόνια . Όσα προβλήματα δεν αντιμετώπισα 2 χρόνια , τα αντιμετώπισα τώρα .

 6. Γερμανία και Ελβετία δεν υπάρχει πρόβλημα….

  • Φαίνεται ότι επανέρχεται σιγά – σιγά.. Πριν από λίγο έκανε connect, φόρτωσε την λίστα αλλά κανένα skype contact δεν ήταν online. Εμφανίζει κάποιους ξαφνικά και σταδιακά.

 7. Ασία είχα πρόβλημα χ8ες να συνδεθώ αλλά μετα απο κανα 2 επανεκινησεις του προγράμματος και αφου το άφησα συνδεδεμένο να ψάχνει κανα τεταρτο λειτούργησε. Στο κινητό όμως την ίδια στιγμή δούλευε κανονικά..

 8. M$ 4ever!!!

  Aυτά είναι! Όταν είπα ότι “πάει και το skype” στο post που έλεγε ότι το skype αγοράστηκε από την μικρομαλακην κάποιος ήθελε να το παίξει έξυπνος λέγοντας γιατί ρε φίλε δικό σου ήταν (ή κάπως έτσι). Νομίζω δικαιώθηκα! :D

 9. Παιδια χρειαζομαι βοηθεια…Μωλις ανοιγω το skype στο ονομα χρηστη μου βγαζει μαυρο χρωμα στο οποιο δεν μπορω να γραψω..το διεγραψα και το ξανακατεβασα πολλες φορες και δεν αλλαξε τιποτα..αν ξερεις κανεις κατι pls help..

  • Κατέβασε την πιο πρόσφατη έκδοση του Skype, φαίνεται να λύνει το πρόβλημα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons