Το Skype ήρθε στο Outlook.com, μηνύματα και HD βίντεο-κλήσεις από παντού

by dtonias • On 05-03-2014 • AT 7:26 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Το Skype ήρθε στο Outlook.com, μηνύματα και HD βίντεο-κλήσεις από παντού

Το Skype είναι διαθέσιμο σε όλους μέσα από το Outlook.com για συνομιλίες και HD βιντεο-κλήσεις μέσα από τον αγαπημένο σας browser.

Τους προηγούμενους μήνες η Microsoft είχε ξεκινήσει την πιλοτικά την ενσωμάτωση του Skype στους Outlook.com λογαριασμούς σε επιλεγμένες χώρες. Πλέον, η υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων κειμένου, φωνής και video είναι επίσημα διαθέσιμη σε όλες τις χώρες. Αν και οι προθέσεις ήταν ήδη γνωστές, η ενσωμάτωση του Skype στο Outlook.com ήταν ένα προφανές επακόλουθο μετά τη διακοπή λειτουργίας του Messenger και τη συγχώνευση του ολοκληρωτικά στο Skype λίγο καιρό πριν.

Για να χρησιμοποιήσετε τις βιντεο-κλήσεις, μάλιστα σε ποιότητα HD, θα χρειαστεί να συνδεθείτε στον Outlook.com λογαριασμό σας από τον αγαπημένο σας browser και να εγκαταστήσετε το αντίστοιχο plugin που θα σας δώσει αυτή τη δυνατότητα. Εκτός από τους χρήστες των Windows, το plugin δίνει τη ίδια δυνατότητα και στους κατόχους υπολογιστών της Apple με τον Safari browser.

Εκτός από τις HD βιντεοκλήσεις μέσα από τον browser η Microsoft έχει βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία επικοινωνίας σε κάθε μορφή της είτε μέσα από το Outlook.com, τις εφαρμογές Skype για όλες τις πλατφόρμες, κλπ. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τις αλλαγές στο Office Online και τον τρόπο αλληλεπίδρασης των υπηρεσιών της Microsoft, η συνεργασία μεταξύ διαφορετικών ατόμων έγινε ευκολότερη και πιο αποδοτική από κάθε άλλη φορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν είναι να χρειάζεται να εγκαταστήσεις plug-in τι να το κάνεις; Δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αν είσαι χρήστης Linux ή Chrome OS.

  2. Καλές οι βιντεοκλήσεις αλλά καλό θα ήταν να υποστήριζαν πρώτα πιο απλά πράγματα όπως π.χ. η εισαγωγή e-mails από το Microsoft Outlook στο Outlook.com, η οποία δεν υποστηρίζεται περιέργως.

Top

Show Buttons
Hide Buttons