Το SkyDrive θα αποκτήσει music player, η μουσική έρχεται από το cloud

by Stefanos Kofopoulos • On 03-12-2012 • AT 11:57 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το SkyDrive θα αποκτήσει music player, η μουσική έρχεται από το cloud

Η Microsoft έχει πατήσει το γκάζι και δεν λέει να σταματήσει. Το SkyDrive ενημερώνεται και ωριμάζει καθημερινά με νέα χαρακτηριστικά. Νέο στην σειρά φαίνεται να είναι το SkyDrive music player, για αναπαραγωγή μουσικής από το cloud και πιθανότατη συγγένεια με το XBOX.

Η ανακοίνωση για το νέο χαρακτηριστικό του SkyDrive δεν έχει γίνει ακόμα αλλά ήδη υπάρχουν κομμάτια κώδικα που αποδεικνύουν τι έρχεται. Εγγραφές κώδικα στο SkyDrive.com τύπου “wLive.Controls.MusicPlayer;q.display();a.getPlaylist() αλλά και τα ανάλογα κουμπιά του Player μέσω CSS.

Η κίνηση για την Microsoft αλλά και τους χρήστες του SkyDrive έχει νόημα. Όλα στο cloud με πρώτη και καλύτερη την μουσική. Οι φωτογραφίες και τα έγγραφα είναι καλά αλλά η μουσική είναι αυτή που γεννάει έντονα συναισθήματα και αποτελεί μια τεράστια βιομηχανία δισεκατομμυρίων όπου όλοι θέλουν να έχουν πρόσβαση. Η Apple κυριαρχεί, το Google προσπαθεί και η Microsoft ετοιμάζεται.

Είναι σχεδόν βέβαια ότι το SkyDrive music player κάποια στιγμή θα ενωθεί και με το XBOX ώστε η εμπειρία να είναι μία και μοναδική ανεξάρτητα της συσκευής που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Windows Phone 8 smartphone ή Windows 8 ή XBOX δεν θα έχει απολύτως καμία σημασία.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons