Ερωτηματολόγιο στο Excel με την βοήθεια του SkyDrive, όλα στο cloud

by Stefanos Kofopoulos • On 12-11-2012 • AT 1:03 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Ερωτηματολόγιο στο Excel με την βοήθεια του SkyDrive, όλα στο cloud

Η νέα εποχή για το Office στο cloud είναι εδώ και το SkyDrive έρχεται να υποστηρίζει ακόμα και το Excel. Η Microsoft ακούγοντας τα αιτήματα των χρηστών πρόσθεσε μια μικρή αλλά πολύ χρήσιμη δυνατότητα στο Excel που κυριολεκτικά λύνει τα χέρια.

Αν θέλετε να μοιράσετε ερωτηματολόγιο σε φίλους, συγγενείς ή αγνώστους τώρα μπορείτε να το κάνετε μέσα από το Excel και το SkyDrive. Οι απαντήσεις συγκεντρώνονται στο cloud, είναι προσβάσιμες από κάθε υπολογιστή και ως δημιουργοί του Excel survey μπορείτε να διαχειριστείτε τα δεδομένα με όποιο τρόπο θέλετε. Αυτό σημαίνει γραφήματα, embed στο web, επιπλέον ανάλυση κλπ.

Το νέο χαρακτηριστικό προσφέρει ένα κλικ παραπάνω ευκολία στην καθημερινή χρήση του Excel και κάνει το SkyDrive λίγο πιο χρήσιμο και ανταγωνιστικό απέναντι στο Google Docs. Η Microsoft ποντάρει στην δύναμη του Excel που βρίσκεται εγκατεστημένο σε εκατομμύρια PC σε όλο τον κόσμο αλλά και την ευκολία του cloud για την δημιουργία και διάθεση του ερωτηματολογίου.

To SkyDrive είναι διαθέσιμο για PC, Mac, iPhone, iPad, Android και Windows Phone εντελώς δωρεάν ώστε ο καθένας να μπορεί να βλέπει και να διαχειρίζεται τα αρχεία του online μέσα από οποιαδήποτε συσκευή, smartphone και tablet. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το SkyDrive μπορείτε να κατεβάσετε το app που σας ταιριάζει εδώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Google docs εδώ και χρόνια για online ερωτηματολόγια αλλά αποτελεί καλή ένδειξη ότι η M$ δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για την online σουίτα της.

Top

Show Buttons
Hide Buttons