Το Skoda Fabia S2000.. απέκτησε Red Bull φτερά!

by dkalo • On 30-12-2010 • AT 6:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Αυτοκίνητα

Skoda Fabia SWRC

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Rally, κατά κόσμον WRC, έχει ολοκληρωθεί εδώ κι αρκετό καιρό. Οι ομάδες ήδη ετοιμάζονται για την καινούρια season που θα ξεκινήσει από την παγωμένη Σουηδία στις 13 του Φλεβάρη. Σύμφωνα με τους καινούριους κανονισμούς της FIA, οι ομάδες της κατηγορίας Super 2000 μπορούν να ακολουθήσουν κανονικά το καλεντάρι του WRC και να ανταγωνιστούν μεταξύ τους.

Με αυτό τον τρόπο, οι ομάδες της νέας αυτής κατηγορίας, S-WRC, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στις πιο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες ανάμεσα στα καλύτερα αυτοκίνητα και τους καλύτερους οδηγούς παγκοσμίως. Μία από τις πρώτες εταιρίες που αποφάσισαν να κάνουν το “άλμα” στο S-WRC είναι και η Skoda, που φαίνεται να επιστρέφει για τα καλά στον χώρο των Rallies μετά την μικρή παρένθεση της διετίας 2007-2008.

Η Τσέχικη εταιρία θα έχει 2 ομάδες στο S-WRC, μία εργοστασιακή και άλλη μία ιδιωτική. Και οι 2 ομάδες θα έχουν την υποστήριξη της Red Bull που έχει αποδείξει με τις χορηγίες της ότι ενδιαφέρεται για το οτιδήποτε ανεβάζει την αδρεναλίνη. Η επιτυχία της Skoda δεν είναι δεδομένη, αλλά πιστεύω πώς οι Τσέχοι δεν ενδιαφέρονται τόσο για τα άμεσα αποτελέσματα, αλλά για την απόκτηση εμπειρίας που θα τους βοηθήσει να πάρουν μεταγραφή για το WRC..

Skoda Fabia SWRC

Skoda Fabia SWRC

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons