Σιωπηρή διάθεση του Android 5.1 Lollipop

by Nikos Kaimakamis • On 06-02-2015 • AT 2:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

android-5.1-lollipop

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, η Google ξεκίνησε την διάθεση του Android 5.1 Lollipop, το οποίο σύντομα θα μπορούν να κατεβάσουν στην συσκευή τους οι κάτοχοι των μοντέλων Nexus. Σύμφωνα με το ZDNet, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Google, εκτός από μία αναφορά στην επίσημη σελίδα του Android One, όπου γίνεται λόγος για τη νέα έκδοση του λογισμικού και όλες τις διορθώσεις που φέρνει η νεώτερη εκδοχή του λογισμικού. Λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, είναι ασαφές το ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα έχει η νέα εκδοχή του Android.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη διαρρεύσει στη νεώτερη εκδοχή του Android θα υπάρχει βελτίωση σε όλα τα προβλήματα που είχαν εμφανιστεί, όπως κάποια θέματα με τις ειδοποιήσεις και τις ασύρματες συνδέσεις. Επίσης, έχουν προστεθεί κάποιες λειτουργίες που έλειπαν από την έκδοση 5.0, όπως είναι το Silent Mode. Βελτιωμένη είναι, επίσης, η απόδοση της μπαταρίας των μοντέλων με Android 5.1 Lollipop, ενώ έχουν γίνει διορθώσεις και στα προβλήματα που είχαν προκύψει με τη λειτουργία του OK Google.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Android 5.1 Lollipop έχουν γίνει και κάποιες αλλαγές στο Material Design, ειδικά όσον αφορά στην χρωματική παλέτα που είναι διαθέσιμη. Οι κάτοχοι Nexus 5, 6 και 9 θα δουν την ανανεωμένη έκδοση στις συσκευές τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons