Συνεργασία MasterCard-Samsung για το Samsung Pay

by George Polyzos • On 06-03-2015 • AT 1:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Pay-MasterCard

Η Samsung παρουσίασε το Samsung Pay, μια υπηρεσία πληρωμών για κινητά τηλέφωνα, που θα επιτρέψει στους κατόχους καρτών MasterCard να χρησιμοποιήσουν το Galaxy S6 για τις καθημερινές τους αγορές.

Η MasterCard έχει θεμελιώσει τις ασφαλείς ψηφιακές συναλλαγές, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους, όποτε, όπου και όπως θέλουν. Το Samsung Pay προσφέρει μια ευέλικτη και ασφαλή εμπειρία πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων, που θα λειτουργήσει τόσο σε περιβάλλον ανέπαφων συναλλαγών, όσο και στα παραδοσιακά τερματικά στα σημεία πωλήσεων.

Τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους εμπόρους, αυτό σημαίνει ότι κάθε αγορά που θα πραγματοποιείται με κάρτα MasterCard μέσω του Samsung Galaxy S6, θα προσφέρει την ενισχυμένη ασφάλεια, τα οφέλη και τις εγγυήσεις των ψηφιακών συναλλαγών της MasterCard, συμπεριλαμβανομένης την τελευταίας τεχνολογίας tokenization. Οι ιδιοκτήτες της νέας συσκευής θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες MasterCard των συνεργαζόμενων τραπεζών, μέσω του Samsung Pay.

Η υπηρεσία MasterCard Digital Enablement Service (MDES) επιτρέπει στους καταναλωτές -κατόχους πιστωτικών και χρεωστικών καρτών MasterCard- να χρησιμοποιήσουν το Samsung Pay. Για τη δημιουργία μιας ασφαλούς εμπειρίας πληρωμών, το Samsung Pay αξιοποιεί κάποια κωδικοποιημένα στοιχεία προστασίας του κλάδου, διασφαλίζοντας ότι οι συναλλαγές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από μια από τις πιο ασφαλείς τεχνολογίες πληρωμών παγκοσμίως.

Για τη μεγαλύτερη προστασία των καταναλωτών, οι Samsung Pay συναλλαγές ενσωματώνουν πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το tokenization μέσω MDEs και η αναγνώριση μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων ή κωδικού πρόσβασης για την έγκριση της πληρωμής.

Το Samsung Pay θα είναι διαθέσιμο για τους καταναλωτές των ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι. Η MasterCard θα συνεργαστεί περαιτέρω με τη Samsung για να επεκτείνει σταδιακά το Samsung Pay και σε άλλες διεθνείς αγορές, όπως αυτή της Κορέας.

[Δ.Τ. MasterCard]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons