Συνεργασία και σχεδιασμός ολοκληρωμένων λύσεων από SAP και Lenovo

by George Polyzos • On 02-02-2016 • AT 12:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Newsroom

handshake

Οι Lenovo και SAP ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία με σκοπό την ανάπτυξη συστημάτων cloud στην Κίνα και τη δημιουργία καινοτομιών ανάμεσα στην πλατφόρμα SAP HANA και τα συστήματα Lenovo.

Επιπλέον, η συμφωνία συνεργασίας στοχεύει στην από κοινού προώθηση εμπορικών προγραμμάτων, σε παγκόσμια κλίμακα.

Πιο αναλυτικά, η συνεργασία θα περιλαμβάνει:
• Περαιτέρω ενδυνάμωση της κοινής εκτέλεσης ενεργειών, που θα εμπεριέχουν την ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων cloud στην Κίνα
• Την ενασχόληση με νέες πρωτοπορίες μεταξύ του SAP HANA και των συστημάτων Lenovo, με στόχο την ανακάλυψη και τον προσδιορισμό νέων τεχνολογιών που θα καλύπτουν τις ανάγκες της ψηφιακής οικονομίας. Η κίνηση αυτή θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα τη χρήση των συστημάτων Lenovo από τη SAP σαν υποδομές εξυπηρετητών.
• Την από κοινού εκτέλεση εμπορικών προγραμμάτων, που θα περιλαμβάνουν ολοκληρωμένα συστήματα, καθώς και συνεργάτες, για να παρουσιάσουν αυτές τις τεχνολογίες στους κοινούς τους πελάτες. Αυτό επίσης θα περιλαμβάνει και την παρουσίαση κοινών λύσεων διαφοροποίησης στα Κέντρα Καινοτομίας της επιχείρησης Lenovo στη Στουτγάρδη, στη Γερμανία, στο Μόρρισβιλ, στη Βόρεια Καρολίνα και ένα ακόμη κέντρο, το οποίο θα ανοίξει σύντομα στο Πεκίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Lenovo και SAP έχουν προϊστορία συνεργασίας. Η SAP βασίζεται στα συστήματα της Lenovo για να φέρει εις πέρας κάποιες από τις πιο απαιτητικές της εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων και των δικών τους λύσεων για το αναπτυξιακό περιβάλλον, καθώς και το σύστημα Cloud των επιχειρήσεων SAP HANA.

Επίσης, η SAP είναι γνωστή ως η πάροχος ERP της Lenovo, η οποία έχει αναπτύξει ποικίλες λύσεις για τον χώρο των επιχειρήσεων, όπως το λογισμικό SAP Business Suite, η εφαρμογή SAP Business Planning και Consolidation, αλλά και το SAP HANA. Η Lenovo υπολογίζει πως η εφαρμογή των λύσεων SAP έχει επιφέρει βελτίωση κατά 45 φορές στην καταγραφή αποδόσεων και κατά 50 φορές στο data loading.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons