Συνεργασία Baidu με την εταιρεία Χρυσός Οδηγός

by George Polyzos • On 03-12-2014 • AT 3:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Baidu

Η εταιρεία «Χρυσός Οδηγός» ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία της, στον τομέα των διαφημιστικών υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά, με την Baidu, τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στην Κίνα.

Η παρουσία της Baidu στην Ελλάδα δημιουργεί νέα δεδομένα στην προσπάθεια των Ελληνικών Επιχειρήσεων να προσεγγίσουν αποτελεσματικά την μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη και να αναπτύξουν εμπορικές συνεργασίες. Πλέον οι επιχειρήσεις από τον κλάδο του Τουρισμού μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία και με κόστος προσαρμοσμένο στις δυνατότητες τους να ενισχύσουν την προσπάθεια τους για την προσέλκυση ενός ποσοστού των δεκάδων εκατομμυρίων κινέζων τουριστών που ταξιδεύουν πλέον στο Εξωτερικό.

Επίσης, η Baidu, ανοίγει κυριολεκτικά την «πόρτα» της Κινεζικής αγοράς στις εξαγωγικές επιχειρήσεις που έχουν στη διάθεση τους ένα αναμφισβήτητα αποτελεσματικό μέσο ώστε να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους και να προσεγγίσουν νέους πελάτες μέσα από εκατοντάδες εκατομμύρια Κινέζων καταναλωτών.

Η Baidu που ιδρύθηκε το 2000, είναι η μεγαλύτερη  μηχανή αναζήτησης στην Κίνα και η 5η σε επισκεψιμότητα στον κόσμο. Η Baidu έχει σήμερα 531 εκατομμύρια χρήστες, ενώ οι ημερήσιοι ενεργοί επισκέπτες αγγίζουν τα 70 εκατομμύρια. Η μηχανή αναζήτησης της Baidu δέχεται περισσότερες από 6 δισεκατομμύρια αναζητήσεις την ημέρα, αριθμός ο οποίος αντιστοιχεί στο 81,6% των συνολικών αναζητήσεων στην Κινέζικη αγορά, με «πρωταθλητές» τους κλάδους του τουρισμού, του αυτοκινήτου, τηλεφωνίας, καλλυντικών, σπιτιού, τυχερών παιχνιδιών, ηλεκτρονικών κ.α.

Εκτός όμως από τις αναζητήσεις, η Baidu διανέμει το 41% όλων των εφαρμογών για κινητά στην αγορά της Κίνας. Οι χρήστες της Baidu που πραγματοποιούν αναζητήσεις μέσω κινητού τηλεφώνου ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια το μήνα. Επίσης, μέσω της μηχανής αναζήτησης η Baidu τροφοδοτεί πάνω από το 60% των συνολικών θεάσεων όλων των ιστοσελίδων της Κίνας.

Ειδικά για την Ελλάδα, ο αριθμός των αναζητήσεων στην πλατφόρμα της Baidu αυξάνεται εντυπωσιακά από μήνα σε μήνα, έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 7.000.000 αναζητήσεις.

[Δ.Τ. Χρυσός Οδηγός]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons