Συνεργασία ATCOM και Microsoft για την προώθηση του Azure

by George Polyzos • On 17-02-2015 • AT 10:04 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Microsoft's Windows 8.1 Goes On Sale

H ATCOM, που δραστηριοποιείται στο χώρο του digital business, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft, με σκοπό την προώθηση της πλατφόρμας Microsoft Azure.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ATCOM αναδεικνύεται trusted partner της Microsoft, έχοντας ήδη κάνει τις πρώτες εγκαταστάσεις σε Azure για κάποιους από τους σημαντικότερους πελάτες της.

Βασική επιδίωξη της εταιρείας ATCOM, που αποτελεί ήδη από το 2008 Gold Certified Partner της Microsoft, ήταν η δυνατότητα να προσφέρει μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση web hosting για τους πελάτες της και έπειτα από ενδελεχή αξιολόγηση, κατέληξε στην πλατφόρμα Microsoft Azure ως την ιδανικότερη λύση. Η συνεργασία αυτή δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της, να επωφεληθούν από πλεονεκτήματα όπως είναι η ευελιξία, η αποδοτικότητα και η ασφάλεια, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.

Κοινός στόχος της ATCOM και της Microsoft είναι να αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση παραγωγικότητας των επιχειρήσεων. Οι δυνατότητες της πλατφόρμας της Microsoft συμβάλλουν δυναμικά στη στρατηγική της ATCOM στο να προφέρει σημαντικές web hosting λύσεις και υπηρεσίες βασισμένες στην τεχνολογία cloud, στους πελάτες της, όπως επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης με σταθερή λειτουργία, καθώς και λύσεις back-up και recovery, για δεδομένα οποιουδήποτε μεγέθους, με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Microsoft Azure μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://azure.microsoft.com/el-gr/

[Δ.Τ. Microsoft]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons