Συμμετοχή της Samsung στο 3ο Gaming Festival

by George Polyzos • On 18-12-2014 • AT 11:34 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Samsung SD590C

Η Samsung Electronics Hellas θα συμμετάσχει στο 3ο Gaming Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, παρουσιάζοντας τα νέα της κυρτά και UHD monitors.

Κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου, από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 11 Ιανουαρίου, η Samsung θα υποδέχεται όλους τους gamers στον τέταρτο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, στο ειδικά διαμορφωμένο Samsung booth, όπου και θα μπορούν να απολαύσουν την πιο ξεχωριστή εμπειρία του Samsung Gaming.

Όσοι επισκεφτούν το περίπτερο της Samsung στο φεστιβάλ μπορούν να δουν από κοντά όλα τα πιο πρόσφατα monitors της εταιρείας που περιλαμβάνουν κυρτές και UHD οθόνες για μία ξεχωριστή εμπειρία gaming.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του 3ου Gaming Festival, θα πραγματοποιηθούν διάφορα τουρνουά, ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους που θα παραστούν, καθώς και μια σειρά από gaming εκδηλώσεις και happenings. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν σε διάσημα video games στα Samsung monitors, καθώς και να διεκδικήσουν σημαντικά δώρα.

Παράλληλα, δύο τυχεροί που θα επισκεφτούν το Samsung booth θα κερδίσουν ένα Samsung Curved monitor και ένα Samsung UHD monitor αντίστοιχα, προκειμένου να απολαμβάνουν τη Samsung Gaming εμπειρία σε υψηλή ποιότητα και ευκρίνεια στο σπίτι τους. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 11 Ιανουαρίου και οι τυχεροί θα αναδειχτούν μέσω κλήρωσης.

[Δ.Τ. Samsung]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons