Συμμετοχή της Epson στην έκθεση Hxos Eikona Show 2014

by George Polyzos • On 02-12-2014 • AT 11:26 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

simmetoxi-tis-epson-stin-ekthesi-hxos-eikona-show-2014

Η Epson, έδωσε το παρόν στην έκθεση Hxos Eikona Show 2014 που διεξήχθη στις 29-30 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athens Ledra και συγκέντρωσε περισσότερους από 4.500 επισκέπτες και επαγγελματίες.

Η Epson παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό τους νέους βιντεοπροβολείς EH-TW6600W και EH-TW570 ενώ μετέφερε τους επισκέπτες σε ένα πραγματικό σκηνικό home cinema, μεταδίδοντάς τους την απόλυτη οπτικοακουστική εμπειρία και την πιο ρεαλιστική αίσθηση κινηματογραφικής προβολής.

H εταιρεία εστίασε την προσοχή του κοινού στον βιντεοπροβολέα EH-TW6600W που μόλις κυκλοφόρησε, αποδίδοντας 1080p καθαρές, ομαλές και ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετική φωτεινότητα και ευκρίνεια 2D και 3D, ενώ προσφέρει εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού με επτά λειτουργίες χρωμάτων ακριβείας και λειτουργία αυτόματης βελτιστοποίησης χρωμάτων. Ο βιντεοπροβολέας home cinema EH-TW6600W είναι ιδανικός τόσο για τους απαιτητικούς σινεφίλ που θέλουν να παρακολουθούν τις νέες κυκλοφορίες σε Full HD, όσο και για τους λάτρεις των σπορ και της δράσης.

Το «χαρτοφυλάκιο» των επιτυχημένων βιντεοπροβολέων της εταιρείας συμπλήρωσαν οι EH-TW9200 και EH-TW5200, ήδη δημοφιλείς ανάμεσα στους λάτρεις της οικιακής ψυχαγωγίας και των βιντεοπαιχνιδιών, ενώ από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο νέος EH-TW570. Ο βιντεοπροβολέας τεχνολογίας 3LCD με φωτεινότητα 3.000 lumen, έγχρωμες εικόνες 3D και δυνατότητα ανάλυσης HD, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, είναι ιδανικός για την δημιουργία καθηλωτικών μεγάλων προβολών στο σπίτι. Επίσης, η έλλειψη καθυστέρησης επιτρέπει στον θεατή να απολαύσει την απόλυτη εμπειρία ενώ παίζει βιντεοπαιχνίδια, καθιστώντας τον EH-TW570 μια εξαιρετική home cinema επιλογή σε προσιτή τιμή.

[Δ.Τ. Epson]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons