Βίντεο: HTC P4350

by Stefanos Kofopoulos • On 15-02-2007 • AT 11:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC P4350

Το HTC P4350 κυκλοφορεί στην Ελλάδα και είχα την ευκαιρία να παίξω με την συσκευή για μερικές μέρες. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Microsoft Windows Mobile 5.0 PDA, πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY, οθόνη 2.8″ και πάχος μόλις 17 χιλιοστά. Η μνήμη της συσκευής είναι 64MB RAM/128MB ROM με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD ενώ όλη την δουλειά του Quad-band GSM, EDGE, Bluetooth 2.0 και WiFi τρέχει ένας TI OMAP @ 200MHz.

Με το άνοιγμα του κουτιού διαπίστωσα ότι η συσκευή είναι όντως μικρή [όπως θα διαπιστώσετε στην συνέχεια]. Το πληκτρολόγιο συνηθίζεται μετά από μισή ώρα χρήσης και είναι όντως βολικό στην χρήση αν και με τα μούτρα μου μέσα στο Blackberry μου φάνηκε κάπως. Η HTC έχει φροντίσει έτσι ώστε το πράσινο χρώμα να κυριαρχεί παντού στο theme αλλά αυτό είναι κάτι που αλλάζει εύκολα. Η ποιότητα της οθόνης είναι καταπληκτική και η χρήση του stylus επιβάλλεται για να μην γεμίσει δαχτυλές.

Ο Internet Explorer είναι απλά άχρηστος αλλά για αυτό φταίει η Microsoft και όχι η HTC. Το μυστικό ακούει στο όνομα Opera το οποίο εγκατέστησα μέσω WiFi για να σερφάρω λίγο αργότερα από την Πλατεία Συντάγματος [το χέρι – γάντι δεν είναι δικό μου!] απλά και εύκολα. Ρύθμισα την κατανάλωση σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα φοβούμενος ότι η μπαταρία θα τελειώσει γρήγορα λόγω WiFi και οθόνης. Υποπτεύομαι ότι η χαμηλή κατανάλωση είναι και ο λόγος που ο επεξεργαστής τρέχει στα 200MHz μόνο.

Η αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο είναι πανεύκολη με τα προεπιλεγμένα προγράμματα αλλά οι ψαγμένοι θα αναζητήσουν κάτι παραπάνω. Το ίδιο εύκολη είναι και η ενεργοποίηση ή μη όλων των ασύρματων λειτουργιών μέσα από ένα μενού με όλες τις επιλογές συγκεντρωμένες 2-3 κλικ μακρυά.

Στο βίντεο που ακουλουθεί, εκκινώ την συσκευή και παίζω λίγο με τα Windows και τις ρυθμίσεις, ενώ στο τέλος ανοίγω το πίσω μέρος του P4350 για να φανεί η μπαταρία και η κάρτα SIM.

Πρόκειται για εξαιρετικό εργαλείο για τον επαγγελματία και τον gadget enthusiast με χαρακτηριστικά μικρό μέγεθος και έλλειψη GPS. HTC και ACE Hellas, ελπίζω το επόμενο μοντέλο να βάλετε κάτι παραπάνω.

HTC P4350 review

HTC P4350 review

HTC P4350 review

HTC P4350 review

HTC P4350 review

HTC P4350 review

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons