Σημαντική αναβάθμιση για τους Here Maps

by Nikos Kaimakamis • On 12-02-2015 • AT 2:43 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HERE-overview

Οι Here Maps της Nokia είναι μία από τις καλύτερες επιλογές δορυφορικής πλοήγησης για όλες τις πλατφόρμες και τώρα αποκτούν ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά. Οι Here Maps είναι πλέον διαθέσιμοι και στο Android, ενώ ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της εφαρμογής είναι η δυνατότητα της πλήρους offline χρήσης των χαρτών που μπορεί να κατεβάσει ο καθένας. Οι Android και Windows χρήστες έχουν πλέον στην διάθεσή τους μερικά νέα χαρακτηριστικά  που περιλαμβάνουν νέες χώρες, όπως η Ζιμπάμπουε και η Κύπρος.

Σε πολλές χώρες θα γίνουν βελτιώσεις και διορθώσεις, ενώ σημαντική θα είναι η βελτίωση της απεικόνισης του νερού στους χάρτες, ειδικά όσον αφορά στα μικρότερα σώματα νερού, όπως είναι οι λίμνες και οι παραπόταμοι.

Με βελτιωμένο τρόπο απεικονίζονται και τα όρια μίας πόλης σε σχέση με την γεωγραφική της θέση, ενώ η Nokia τονίζει ότι η αναβάθμιση θα έρχεται αυτόματα στο κινητό των χρηστών στην μπάρα των ειδοποιήσεων στις προσεχείς ημέρες.

Το update των Here Maps δεν θα γίνει ταυτόχρονα σε όλους τους χρήστες, επομένως εάν ακόμα δεν έχετε δει κάτι σχετικό, μπορείτε απλώς να αναμένετε μέχρι να έρθει η σχετική ενημέρωση στο smartphone σας. Η διαδικασία εγκατάστασης της αναβάθμισης είναι απλή και δεν πρόκειται να προβληματίσει κανένα χρήστη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons