Σημαντικές βελτιώσεις στο OneDrive

by Nikos Kaimakamis • On 14-08-2015 • AT 9:27 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

onedrive-2

Ένα update του OneDrive φροντίζει για την ασφάλεια των δεδομένων σας εκεί, καθώς σας ενημερώνει για το εάν και πότε κάποιος τα επεξεργάζεται. 

Η ενημέρωση για το εάν κάποιος επεξεργάζεται με κάποιο τρόπο ένα από τα αρχεία που έχετε μοιραστεί μέσω OneDrive μπορεί να έρχεται τόσο ως mobile ειδοποίηση στο κινητό σας όσο και ως μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Με την ίδια λογική το OneDrive σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αναζήτηση όχι μόνο στα τοπικά σας αρχεία, αλλά και σε όσα δεδομένα έχουν μοιραστεί άλλοι χρήστες του OneDrive μαζί σας.

Με αυτόν τον τρόπο δεν είναι απαραίτητο να θυμάστε εάν ήσασταν εσείς εκείνοι που βάλατε ένα αρχείο στο cloud πρώτοι, ώστε να χρειάζεται να το αναζητήσετε τοπικά στον υπολογιστή σας. Επίσης, με το update στο OneDrive εκτιμάται ότι θα ενισχυθεί η απομακρυσμένη συνεργασία μεταξύ πολλών χρηστών.

Ο συγχρονισμός διαμοιρασμένων φακέλων στο desktop, η γνώση του πότε κάποιος επεξεργάζεται ένα αρχείο σε έναν διαμοιρασμένο φάκελο στο OneDrive και η καλύτερες δυνατότητες αναζήτησης αρχείων που έχουν ανέβει στο cloud αποτελούν τις βασικές αλλαγές που φέρνει το πακέτο αναβάθμισης για όλους τους χρήστες της cloud υπηρεσίας διαμοιρασμού αρχείων της Microsoft, το οποίο σταδιακά θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του OneDrive.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons