Σημαντικές βελτιώσεις επιφυλάσσει η Samsung για το S Pen

by Nikos Kaimakamis • On 02-09-2017 • AT 4:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To μελλοντικό S Pen της Samsung εκτιμάται ότι θα υποστηρίζει τις ψηφιακές υπογραφές, ενώ αναμένεται να είναι εφοδιασμένο και με μικρόφωνο. 

Οι βελτιώσεις του S Pen εκτιμάται ότι θα μπορούν να υποστηρίζουν την πραγματοποίηση κλήσεων απευθείας από το αξεσουάρ των επόμενων Galaxy Note, όπως έδειχνε και μία αίτηση ευρεσιτεχνίας που είχε καταθέσει η Samsung το 2014. Το S Pen του αύριο θα είναι ένα πολύ πιο ικανό αξεσουάρ, σύμφωνα με τα σχέδια της Samsung, το οποίο θα επιτρέπει στον κάτοχο ενός Galaxy Note να μιλά στο τηλέφωνο, χωρίς να είναι ανάγκη να βγάζει το κινητό από την τσέπη.

Η Samsung έχει δώσει επίσημη επιβεβαίωση ότι εργάζεται πάνω στο ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσθέσει ένα μικρόφωνο στο stylus, επομένως, δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον ένα διαφοροποιημένο S Pen που θα λειτουργεί σαν ασύρματο ακουστικό του Galaxy Note.

Παράλληλα, η Samsung έχει τονίσει ότι θέλει να χρησιμοποιήσει το S Pen και για τις ψηφιακές υπογραφές. Το στοιχείο αυτό αναμένεται να δώσει και επιπρόσθετη εμπορική ώθηση στα Galaxy Note, τα οποία θα μπορούν να αποκτήσουν και αυτό το στοιχείο που θα τα ξεχωρίζει από άλλα phablets. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα Galaxy Note απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε business χρήστες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons