Σημαντικές αλλαγές στη Nintendo

by Nikos Kaimakamis • On 15-09-2015 • AT 9:08 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

nintendo

Στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιάρθρωσης που ανακοίνωσε η Nintendo, ο Tatsumi Kimishima ανέλαβε ως ο νέος επικεφαλής της εταιρείας. 

Ο προηγούμενος πρόεδρος της Nintendo, Satoru Iwata, απεβίωσε πρόσφατα, αφήνοντας τη θέση του επικεφαλής της ιαπωνικής εταιρείας κενή. Μέχρι σήμερα, ο Tatsumi Kimishima κατείχε τέσσερις διαφορετικούς τίτλους, ενώ από εδώ και πέρα το όνομά του θα συνοδεύεται από δύο μόνο, εκείνο του προέδρου και του representative director. O Kimishima διετέλεσε διευθυντής του τμήματος Pokemon, ενώ έχει ηλικία 65 ετών.

Η αλλαγή ηγεσίας στη Nintendo συνοδεύεται από μία συνολική αναδιάρθρωση της εταιρείας, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και θα περιλαμβάνει τον εμπλουτισμό του ρόλου και των ευθυνών των διευθυντών των επιμέρους τμημάτων της εταιρείας. H Nintendo επιθυμεί να επιστρέψει δυναμικά στο χώρο των παιχνιδοκονσολών με την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου εντός του 2016, το οποίο θα διακρίνεται από τον προσιτό του χαρακτήρα και την ευκολία χρήσης.

Ο νέος πρόεδρος της Nintendo, ο οποίος εργάζεται στην εταιρεία από το 2000 αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά του από τις 16 Σεπτεμβρίου. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις κινήσεις στις οποίες θα προβεί ο νέος πρόεδρος, καθώς όλοι περιμένουν να δουν εάν θα καταφέρει να κάνει τη Nintendo να ανακτήσει την ισχύ της στον κόσμο του gaming.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons