Σημαντικά φθηνότερες οι Android One συσκευές

by Nikos Kaimakamis • On 10-08-2015 • AT 12:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

android-one new

Η Google δεν εγκαταλείπει το Android One και προχωρεί σε μία γενναία μείωση της τιμής των συσκευών που θα το φορούν στις αναπτυσσόμενες αγορές. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για συσκευές που θα κοστίζουν το πολύ 50 δολάρια στις ασιατικές αγορές, κίνηση που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει ιδιαίτερα την εξάπλωση των συσκευών αυτών, παρόλο που τα πρώτα στοιχεία από την εμπορική τους κίνηση δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η μείωση της τιμής από τα 100 δολάρια στα 50 είναι σίγουρα μία καλοδεχούμενη κίνηση για τις αναπτυσσόμενες αγορές.

Μαζί με την μείωση της τιμής, σύμφωνα με τους Financial Times, η Google είναι έτοιμη να ανακοινώσει και νέα τεχνικά χαρακτηριστικά και απαιτήσεις για το Android One στην Ινδία. Οι κατασκευαστές θα μπορούν να επιλέξουν από μία λίστα με το διαθέσιμο hardware προκειμένου να παρουσιάσουν τις δικές τους Android One προτάσεις, με τη μορφή smartphones χαμηλού κόστους.

Όπως πολύ σωστά αναφέρει το Slashgear, η Google δεν επωφελείται ιδιαίτερα από τις πωλήσεις των συσκευών με Android, αλλά κυρίως από την κίνηση στο Διαδίκτυο, τις διαφημίσεις και όλες τις online υπηρεσίες. Αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο οι αναπτυσσόμενες αγορές υστερούν, καθώς το δίκτυο δεν έχει την χωρητικότητα και τις ταχύτητες που απολαμβάνουν οι πολίτες στη Δύση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons