Η Sharp αναζητά συμμαχίες με Dell και Intel, ελπίζει σε οθόνες IGZO

by Stefanos Kofopoulos • On 29-11-2012 • AT 2:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Η Sharp αναζητά συμμαχίες με Dell και Intel, ελπίζει σε οθόνες IGZO

Οι γίγαντες της Ιαπωνικής τεχνολογίας δυσκολεύονται οικονομικά και εταιρείες όπως η Sharp αναζητούν στρατηγικές συμμαχίες στην Δύση για να τα βγάλουν πέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πιθανή συμφωνία που ενδέχεται να κλείσει μεταξύ Shap και Dell.

Οθόνες indium gallium zinc oxide – IGZO

Οι Ιάπωνες αναζητούν χρήματα, η Dell ψάχνει για οθόνες και κάπως έτσι ενδέχεται να κλείσει η συμφωνία μεταξύ των δύο. Η Dell θα αγοράσει μερίδιο στην Sharp και οι Ιάπωνες θα προσφέρουν οθόνες υψηλής ποιότητας και χαρακτηριστικών και με σταθερή παραγωγή. Αυτή είναι μία από τις συμφωνίες που ενδέχεται να κλείσει ώστε η Sharp να ορθοποδήσει και να τα βγάλει πέρα.

Εναλλακτικά σενάρια για επενδύσεις από Intel και Qualcomm έχουν πέσει στο τραπέζι για επενδύσεις με μετρητά ή αγορά χρέους της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση και αυτό το σενάριο παραμένει ανοιχτό με τους ιθύνοντες να κρατάνε κλειστά τα στόματα μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Η Sharp ελπίζει ότι θα κερδίσει χρόνο ζωής και χρήματα για να πουλήσει τις νέες οθόνες IGZO. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία παρουσιάζει ζημιές με την μετοχή να έχει χάσει σημαντικό μέρος της αξίας της. Με την τεχνολογία IGZO στις νέες οθόνες που ελπίζει να κατακλύσουν την αγορά, η Sharp θα προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, περισσότερα pixel per inch, μεγαλύτερη ευκρίνεια και καλύτερη απόκριση στις λειτουργίες αφής.

Εν αναμονή των εξελίξεων και φυσικά των πρωτοβουλιών για τις νέες οθόνες IGZO από την Sharp.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons