Ο Sergey Brin μιλάει για το Google Chrome

by Stefanos Kofopoulos • On 03-09-2008 • AT 6:01 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Internet

about google chrome

Ο Google Chrome browser είναι διαθέσιμος για download απο εχθές αλλά μετά το τέλος της επίσημης παρουσίασης ο Sergey Brin μίλησε σε δημοσιογράφους για τους λόγους που έφτιαξαν το Chrome, τι στόχους έχουν, πως βλέπουν τον Firefox, πως αντιμετωπίζουν τους web developers κλπ. Περίπου 4 λεπτά εξαιρετικού ενδιαφέροντος αφού προέρχονται από τον συνιδρυτή και president of technology του Google. Χρειάστηκε προσπάθεια και αρκετός χρόνος για να καταλήξουν στο Chrome και φυσικά η κατάλληλη ομάδα που τρέχει το project. Νομίζω το βίντεο τα λέει όλα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Firefox επιτέλους βρήκε αντίπαλο…

 2. Xristos, δεν θέλουν να πάρουν κομμάτι της πίτας από τον Firefox

 3. Κοίτα άμαν ο άλλος είναι κολλημένος με τον Explorer δεν μπορείς να κάνεις και πολλά… είναι διένεξη του στυλ: ααα δεν βάζω ΑΤΙ κάρτα γιατί έχουν πρόβλημα με τους drivers μπλα μπλα μπλα…εγώ είμαι παιδί της nVidia(Ανεκδιήγητο! Φανερώνει έλλειψη ενημέρωσης και παντζούρια κλειστά…)

  Το θέμα είναι να το πληροφορηθούν -όλοι- για τον νέο broswer και όχι μόνο όσοι το ψάχνουν.

 4. loving it already!!! very smooth…just like my firefox :)

 5. @titanas
  κακά τα ψέμματα όσοι θα δοκιμάσουν τον chrome θα είναι firefoxίτες στην αρχή. Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι είναι ένας πολύ απλός browser και θα μπορέσουν εύκολα οι explorίτες να τον δοκιμάσουν με την πρώτη ευκαιρία.
  Υ.Γ
  Όποιος ξέρει τον κομμωτή του Sergey Brin ας μου στείλει ένα mail, τρελαίνομαι για αυτό το look!
  Υ.Γ 2
  Να πω την αλήθεια τη φοβάμαι λίγο τη google στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων και την εκμετάλλευσή τους για στοχευμένες διαφημίσεις κτλ. Είδωμεν!

 6. Άσχετο αλλά ο άνθρωπος φαίνεται ότι δεν κοιμηθεί για βδομάδες και ότι δεν κάνει καν προσπάθεια να χτενιστεί αφού σηκώνεται απ’ το κρεβάτι.
  Μεγάλες δουλειές μεγάλα προβλήματα I say (όχι φυσικά ότι δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του :)) )

 7. Stratis, σχεδόν πάντα έτσι είναι με τα μαλλιά του. Τα κόβει κοντά και μετά τα αφήνει να μεγαλώσουν τόσο πολύ. Ποτέ δεν χτενίζεται επίσης και πάει gym αρκετά. Αυτα για Sergey.

  Red Garland, μάλλον το λες εξαιτίας του geeky της υπόθεσης αλλά όταν η Microsoft έχει 72% market share είναι προφανές τι θέλουν να πάρουν και απο που. Εγώ δεν κάνω το βήμα ακόμα σε Chrome γιατί δεν έχω τα extensions του Firefox και δυστυχώς είμαι με 1 core στον επεξεργαστή.

Top

Show Buttons
Hide Buttons