Ο Sergey Brin με το Project Glass στο μετρό της Νέας Υόρκης

by Stefanos Kofopoulos • On 21-01-2013 • AT 9:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Ο Sergey Brin με το Project Glass στο μετρό της Νέας Υόρκης

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και συνιδρυτής του Google, Sergey Brin, κυκλοφορεί χρησιμοποιώντας το μετρό της Νέας Υόρκης και το Project Glass. Το πνευματικό παιδί του Brin και η συσκευή που το Google ελπίζει να πουλήσει σύντομα.

Το Project Glass ερχεται στα ραφια των καταστηματων το 2014

Το Project Glass είναι η ιδέα του Google για τον υπολογιστή που έχουμε κάθε μέρα μαζί μας, για την συσκευή που βλέπει ό,τι βλέπουμε και είναι πάντα εκεί για να μας δίνει πληροφορίες μέσα από την μικροσκοπική του οθόνη που βρίσκεται μπροστά από το δεξί μάτι.

Ο Sergey Brin είναι γνωστό ότι προωθεί την ιδέα του Project Glass και του wearable computing με κάθε ευκαιρία. Το gadget αναμένεται να γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή το 2014 και μάλιστα σε μορφή που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Να είστε σίγουροι ότι οι δεσμοί Project Glass και Android smartphones θα είναι ισχυροί όπως και η σύνδεση με άλλες υπηρεσίες σαν το Google Now.

Γιατί ο Sergey Brin κυκλοφορεί στην Νέα Υόρκη φορώντας το Project Glass παραμένει άγνωστο. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για beta testing σε πραγματικές συνθήκες από τον “δημιουργό” ή απλά μια καλή ευκαιρία για δωρεάν δημοσιότητα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ξέρεις ότι αυτό δεν είναι γυαλιά αλλά το Project Glass για να καταλάβεις ότι το τύπος-του-διπλανού-καθίσματος δεν είναι ένας τρελός geek αλλά ο Sergey Brin.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons