Ασύρματα ακουστικά Sennheiser MX W1 με τεχνολογία Kleer

by Stefanos Kofopoulos • On 07-01-2008 • AT 8:08 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Sennheiser MX W1

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την κουβέντα που είχα με φίλο περί ασύρματων ακουστικών. Ελπίζαμε ότι κάποια στιγμή οι λεγόμενες ψείρες θα έχουν την δυνατότητα να συνδέονται ασύρματα με το mp3 player του μέλλοντος και να χαρίζουν πραγματική ελευθερία κινήσεων και φορητότητα. Φαίνεται πως η μέρα αυτή έφτασε με την ανακοίνωση των νέων ασύρματων ακουστικών Sennheiser MX W1 με τεχνολογία Kleer. Το σετ περιλαμβάνει τα ακουστικά και τον πομποδέκτη που συνδέεται σε οποιαδήποτε συσκευή με βύσμα 3.5mm. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του iPhone στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Η τεχνολογία της Kleer επιτρέπει την μετάδοση ασύρματου σήματος με ποιότητα CD, χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας και μειωμένες παρεμβολές – διακοπές. Τα MX W1 θα είναι διαθέσιμα στα ράφια των καταστημάτων κάποια στιγμή τον Μάϊο 2008 με τιμή κοντά στα $600.

Sennheiser MX W1

Sennheiser MX W1

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέλεια… Έψαχνα πρόσφατα για ασύρματα ακουστικά και βολεύτηκα με κάποια άλλα… συμβατικά, αλλά τα συγκεκριμένα είναι ότι πρέπει… Όταν πέσει η τιμή τους και κάτω από 100 ευρώ, θα φτάσει και η στιγμή να τα πάρω… :-)

    Δεν μ’ αρέσει όμως ο πομπός έτσι όπως είναι με το καλώδιο… Καλύτερα χωρίς…

  2. Καλά, το καλώδιο είναι το λιγότερο. Από μέγεθος; Λίγο μεγάλος δεν είναι ο πομπός;
    Για την τιμή εντάξει, ασχολίαστη. Όταν πέσει κάτω απο 100E, όπως είπε και ο Rocean.

  3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ…

Top

Show Buttons
Hide Buttons