Σε χαμηλότερη τιμή διαθέσιμα τα ακουστικά Beats Studio 3

by Nikos Kaimakamis • On 07-09-2017 • AT 11:50 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Apple παρουσιάζει τα νέα ακουστικά Beats Studio 3, τα οποία έχουν σχεδιασμό Over The Air και τιμή χαμηλότερη από ό,τι θα περίμενε κανείς.

Τα Beats Studio3 ξεχωρίζουν από το γεγονός ότι είναι τα πρώτα ακουστικά της εταιρείας που ενσωματώνουν το chip W1 της Apple, ενώ υπόσχονται πολύ μεγάλη αυτονομία που μπορεί να φτάσει έως και τις 22 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας, η οποία είναι βελτιωμένη κατά 10 ώρες περίπου σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Ο σχεδιασμός τους δεν ξεφεύγει από τα ειωθότα της οικογένειας ακουστικών Beats, με τη δυνατότητα τους να αναδιπλώνονται για να μπουν μέσα στην ειδική θήκη μεταφοράς.

Ένα άλλο στοιχείο που διαφοροποιεί το ζευγάρι ακουστικών Beats Studio3 από άλλα μοντέλα της σειράς είναι το γεγονός ότι το νέο μοντέλο έχει ανανεωμένη τεχνολογία μείωσης θορύβου για καλύτερη ρύθμιση του ήχου σε πραγματικό χρόνο. Τα νέα ακουστικά θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία σε τιμή χαμηλότερη από εκείνη που γίνεται συνήθως για τα ακουστικά της φίρμας, με την ενδεικτική τιμή τους να διαμορφώνεται στις ΗΠΑ στα 349 δολάρια.

Τα Beats Studio3 θα είναι διαθέσιμα σε έξι διαφορετικά χρώματα, ενώ σε κάθε περίπτωση τα ακουστικά της εταιρείας θα έχουν premium χαρακτήρα και θα αποπνέουν έναν αέρα πολυτέλειας.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons