Σε τέσσερις εκδοχές το OnePlus 3

by Nikos Kaimakamis • On 07-06-2016 • AT 11:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

oneplus 3

Ακόμα μία φήμη για το OnePlus 3 κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, το οποίο εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει σε 4 διαφορετικές εκδοχές. 

Η επίσημη αποκάλυψη του OnePlus 3 είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουνίου, αλλά οι φήμες για αυτό είναι έντονες και κυκλοφορούν συνεχώς στο Διαδίκτυο. Η τελευταία από αυτές μιλά για τέσσερα διαφορετικά μοντέλα του OnePlus 3, με ελαφρώς διαφοροποιημένα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλες τιμές. Ειδικά για τις τιμές, σημειώνεται ότι στις ΗΠΑ θα ξεκινούν από τα 349 και θα φτάνουν μέχρι και τα 425 δολάρια, ανάλογα με την έκδοση.

Τα δύο μοντέλα του OnePlus 3 θα έχουν μνήμη 4 GB, ενώ τα άλλα δύο θα είναι με μνήμη RAM 6 GB. Όλα τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα είτε με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB, είτε με χώρο 64 GB. H oθόνη του OnePlus 3 θα είναι διαγωνίου 5.5 ιντσών, με ανάλυση Full HD, ενώ στη θέση του επεξεργαστή θα βρίσκεται ο τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 820 με Adreno 530 GPU.

To λειτουργικό σύστημα θα είναι Android 6.0.1, η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3000 mAh. Στο πίσω μέρος του OnePlus 3 περιμένουμε να υπάρχει μία κάμερα 16 Megapixel και στο μπροστινό μία selfie κάμερα των 8 Megapixel. Με τόσες λεπτομέρειες που έχουν ήδη γίνει γνωστές, είναι ελάχιστα τα όσα έχουν μείνει στη φαντασία για την 14η Ιουνίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons