Σε τελικές δοκιμές το Samsung Pay

by Nikos Kaimakamis • On 06-07-2015 • AT 10:56 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Pay-MasterCard

Φαίνεται ότι το ζήτημα που απασχολεί περισσότερο την Samsung για το σύστημα συναλλαγών της με κινητό είναι η αξιοπιστία του Samsung Pay. 

Για τον λόγο αυτό και μετά από αναφορές που φέρνει στην δημοσιότητα το Android Headlines, οι οποίες τονίζουν ότι το Samsung Pay δεν φαίνεται να δουλεύει τόσο καλά όσο διαφημίζεται, η Samsung έχει προβεί σε σειρά δοκιμών στην Νότια Κορέα.

Ο σκοπός του Samsung Pay είναι να είναι απόλυτα έτοιμο προς χρήση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο του 2015, στο πλαίσιο της έκθεσης IFA στο Βερολίνο, όταν περίπου θα πρέπει να αναμένουμε και την παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 5, το οποίο εννοείται ότι θα υποστηρίζει το εν λόγω σύστημα ανέπαφων συναλλαγών.

Οι φιλοδοξίες της Samsung είναι το σύστημά της να μπορεί να λειτουργεί άριστα κάτω από όλες τις συνθήκες, χωρίς σφάλματα και ασυμβατότητες. Το Samsung Pay αντλεί στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας σε ένα κινητό τηλέφωνο, δημιουργώντας ένα μαγνητικό πεδίο, όμοιο με την μαγνητική ταινία μίας πιστωτικής κάρτας.

Για τη χρήση του συστήματος απαιτείται η αναγνώριση της ταυτότητας του χρήστη με το δακτυλικό του αποτύπωμα, επομένως κανείς άλλος δεν θα μπορεί να κάνει συναλλαγές με το τηλέφωνο που υποστηρίζει το Samsung Pay, ακόμα και αν το έχει κλέψει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons