Σε δοκιμαστική λειτουργία το Skype Translator

by Nikos Kaimakamis • On 16-12-2014 • AT 3:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

skype translator

H πρώτη επίσημη εμφάνιση του Skype Translator είναι γεγονός και αφορά στην ισπανική και αγγλική γλώσσα σε συσκευές με λειτουργικό Windows 8.1. 

Η υπηρεσία άμεσης μετάφρασης της real time επικοινωνίας του Skype σταδιακά θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες γλώσσες και αναμένεται να σπάσει τους περιορισμούς και τα σύνορα της επικοινωνίας μέσω των βιντεοκλήσεων, καθώς θα επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να μπορούν να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον ακόμα και αν συνομιλούν ο καθένας στην μητρική του γλώσσα.

Όσοι χρησιμοποιούν υπολογιστή ή tablet με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και είχαν δηλώσει το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στο Skype Translator Preview Program, θα μπορούν να δοκιμάσουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα στοιχεία του ανανεωμένου Skype.

Σύμφωνα με το ίδιο το Skype, σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες γλώσσες, καθώς γίνεται λόγος για περισσότερες από 40 γλώσσες που θα μπορούν να μεταφράζονται η μία στην άλλη σε πραγματικό χρόνο. Σταδιακά, η υπηρεσία θα ενσωματώνει όσες περισσότερες γλώσσες μπορεί, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι το Skype Translator δεν θα παραμείνει στα Windows συστήματα και θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλες πλατφόρμες.

To Skype θεωρεί ότι αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο στην ανθρώπινη επικοινωνία, η οποία ενισχύεται τόσο από τις online δυνατότητες όσο και από την κατάργηση των φραγμών μέσα από τις διαφορετικές εθνικότητες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons