Σε άνοδο οι πωλήσεις του iPhone 8, σε πτώση εκείνες του iPhone X

by Nikos Kaimakamis • On 08-05-2018 • AT 9:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σύμφωνα με τα στοιχεία από αμερικανικές εταιρείες έρευνας αγοράς, οι πωλήσεις του iPhone 8 και iPhone 8 Plus ακολουθούν ανοδική πορεία. 

Τα στοιχεία που προκύπτουν από τη μελέτη της Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) δείχνουν ότι το iPhone X δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές όλων των καταναλωτών, ενώ αντίθετα το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus δείχνουν να σημειώνουν άνοδο στις πωλήσεις.

Τα τρία μοντέλα αυτά συνθέτουν το 60% των πωλήσεων των iPhone στις ΗΠΑ, ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2018, τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus κατάφεραν να σημειώσουν το 44% των πωλήσεων iPhones για την Apple στην αμερικανική επικράτεια.

Το iPhone X, για την ίδια χρονική περίοδο σημείωσε πτώση της τάξης του 4% σε πωλήσεις στις ΗΠΑ, όπως αναφέρει το Phone Arena. Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν από τα δεδομένα της έρευνας αγοράς στις ΗΠΑ είναι ότι παρατηρείται ακόμα ζήτηση για τα μοντέλα των ετών 2015 και 2016, καθώς τόσο το iPhone 7 όσο και το iPhone 7 Plus σε συνδυασμό συνθέτουν το 20% των πωλήσεων των iPhone στις ΗΠΑ.

Σημαντικό είναι το συμπέρασμα ότι το αμερικανικό κοινό φάνηκε να υποδέχεται με ενθουσιασμό το iPhone X, αλλά τελικά ο ενθουσιασμός αυτός δεν δείχνει να μεταφράζεται σε σταθερή άνοδο των πωλήσεων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons